Får jag klaga?

Hej måndag…

Sov så djupt imorse att jag först inte uppfattade vad det var som väsnades i periferin när larmet gick igång. Stella ville inte heller vakna. Antar att vädret gör sitt för jag har varit extremt seg hela dagen. Dock tror jag influensan spökar fortfarande för jag är matt, håglös och har t om andningsbesvär och det kan knappast härledas till vädret. Eller? 

Läste nånstans att det tar veckor att bli av med tröttheten som följer med influensan. Ursäkta klagandet. Jag vet att jag låter som om jag vore mellan 80 och döden men det är frustrerande att inte orka ett jota. Ändå körde vi till Malmö idag. Mathilda & jag…

Det blev en sväng på Stoff & Stil och sen en Ikeatur med lunch och lite snabbhandling av nytoattiraljer som i synnerhet Stella var i behov av så nu är det äntligen ordning på hennes miljoner MLP & Pet Shops mm.

Tyget jag köpte idag ska jag sy gardiner av imorgon för ikväll orkar jag inte. Har som sagt stora planer för köket. Bara tröttheten ger sig…

Hoppas ni är piggare än vad jag är. Ha en skön måndagkväll.

Puss ❤️

You may also like

1 kommentar

  1. Ja du får klaga och jag får det också, man är ju trött som bara den vid denna mörka tid. Vi som längtar så till våren, men jag tror den kommer snart, vill absolut inte ha nån snö nu i alla fall. Många som säger som vi, trötta och det hjälper inte att sova.
    Men ett fint foto från dig hjälper upp, jättesnyggt. Lite blommor, tända ljus och nystädat visst är det härligt, och en promenad fast det är lite svalt hjälper.
    Kram till dig/MH

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *