Rysligt trött men glad ändå

Söndag…

Är locotrött. Lade mig tidigt igår då jag fortfarande känner mig lite risig. Trots tidig date med herr Blund är jag förfärligt trött idag. Om jag får fortsätta min klagosång så känns det i bihålorna vilket inte skulle vara så konstigt då jag precis haft en rejäl förkylning som inte är riktgt bra än. Kanske därför man är trött? Oavsett hälsostatus så är jag faktiskt väldigt glad. Och tacksam. 

Jag har livet. Jag har tak över huvudet. Kläder på kroppen och kan äta mig mätt varje dag. Utöver det har jag massor av vänner som bryr sig om mig och en familj som älskar mig. Vad mer kan man önska? 

Fred på jorden, möjligtvis.


Det här gör mig glad också. Skulle inte bli ledsen om jag bodde så här. Som jag tidigare nämnt är köket mitt nästa rumsprojekt då väggarna SKA ljusas upp. Kommer bli bra tror jag. 

Nä nu ska vi spela klart monopolomgången vi påbörjade igår. Familjelyckan står som vanligt på spel när brädspelen åker fram 🙂

Ha en skön söndag. Kram

You may also like

Hej

2 kommentarer

  1. Inte konstigt du är trött efter virus och annat elände. Själv fick jag nåt magvirus i helgen och har vilat mig, kan heller aldrig veta med rävgiftet till mediciner som jag tar. Men det går sakta framåt nu ju eller kanske med stora jättekliv mot våren då tror ju jag vi alla kommer må bättre, ljuset och värmen och allt blir skönare.
    Jättefina foton men jag tycker ditt boende är så fint och harmoniskt, tror du ska va glad för det för det är så mysigt, men å andra sidan ska man aldrig sluta längta för det är livsuppehållande.
    Kram och fin vecka/MH

Lämna ett svar