Semlor & silvergrogg

Hej från en tjej med decenniets ”mancold”!

Har som sagt blivit vämjeligt förkyld efter influensahelgen. Men trots det skulle jag vara ”duktig” och promenera i friska luften bort till ICA för att handla förnödenheter. Jag hade ju faktiskt inte feber längre.

Hur som helst, vi gick dit, Mathilda och jag och enades om att svulla till det med semlor till henne och sjuka lillebror och en fet budapestbakelse till mig då jag fick sån coldcraving på det igår… IMG_1492

Försökte ta en fin bild på fikastunden men det failade. Ingen vacker syn med tre bleksvullna söndersnytna fejjor. Behöver en total makeover när jag har lämnat Mordor på riktigt. Flaggade lite för tidigt känner jag nu när den här sabla mansförkylningen slog till.

Men jag har kanske bot på denna ohyggliga åkomma som drabbat oss.

IMG_1494Läste att Silvergrogg kan hjälpa mot envisa förkylningar så jag slängde ihop en till mig och sonen.

Du behöver:

1/2 dl rödvin

1/2 dl kolloidalt silver

Saften från en halv citron

Drick ett par teskedar åt gången och låt allt sköljas runt i munnen innan det sväljs så att ”silvret” kan tas upp.

Citronsyran och alkoholen gör att det feta lipidhöljet som omger många virus luckras upp så att KS kan ha sin verkan.

Har du inte vin hemma så kan man ta whiskey  t ex.

Sköljde halsen redan för några dagar sen med rent KS och blev faktiskt av med halsonten. Nu är det bara detta som ska köras ut…

Jag hör av mig om det funkar testa ni annars på egen risk 😉

Äh det ska vara helt ofarligt. Jag lovar.

Nähä nu väntar laxpasta a la Mathilda.

Vi ses igen.bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Hoppas det hjälpte! Här kör vi med silvergrogg så fort förkylning är på ingång, samt gurgling varje kväll – peppar peppar så har vi inte varit sjuka på huuuur länge som helst….

Lämna ett svar