Feber & nya stolar

Hej från mej!

Lite feber och mycket huvudvärk är dagens status. Har tagit tillfället i akt och vilat, druckit och vilat lite till.

Igår såg jag två filmer på raken också. Den ena var en ganska ny film som hette Lejonkvinnan och är baserad på boken med samma namn som skildrar en norsk flickas liv i början av förra seklet med den ovanliga sjukdomen Hypertrikos där hela kroppen inklusive ansiktet är täckt av hår.

Riktigt fin film med bra skådisar som Rolf Lassgård och Connie Nilesen.

Jag har ”nya” stolar till matbordet!

IMG_1481 IMG_1482 IMG_1483

Blev så mycket bättre med ”äppletstolarna” då de andra matstolarna var så stora och dolde bordet. Nu ser man de vackra svarvade benen.

Min tanke är att ljusa upp väggarna så småningom. Visserligen är kulören fin men lite i mörkaste laget då det är norrsida och aningen dunklare ljus i detta rum.

Ska som sagt bara bli frisk först. Just nu finns ingen ork till någonting…

Hoppas ni mår fint och att den annalkande helgen blir härlig på alla vis.

Nu ska jag dricka en kopp varmt te med honung.

På återseende mina vänner.bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Snygga stolar har nog en släkting till dina, haha, mina har druvor på ryggen och är riktigt gamla från mitt barndomshem. Det är en stilig stol och så där ren på nåt vis svårt att förklara men så ser det ut kring ditt bord.
    Det ska inte till så mycket så känns ett rum annorlunda, känns mer harmonisk i ditt rum nu, kan ha varit tyget på stolarna som tog över helheten. Men det är trevligt att ändra om i sin bostad om det så är den minsta lilla växt så kan det bli mysigt.
    Hoppas du känner dig bättre idag.
    Fin helg till er alla. Kram/MH

Lämna ett svar