Söndagsslö men tacksam

Bevare mej väl vad det ska bli skönt med jullov!

Har ju varit så vedervärdigt trött sista månaden att jag knappt vaknar ur nattens koma. Känner att jag inte orkar en dag till med tidig uppstigning, frukostlagning och lämning. Behöver semester. Har inte varit ledig mer än en vecka i somras och då var det ändå mest en massa härjande och annat tjafs.

Får man känna så här?img_1184 img_1185 img_1186 img_1187

Jag är hursomhelst ändå otroligt tacksam för att jag får ha mina barn på fulltid trots att det är under rätt ansträngande omständigheter.

Tacksam är jag också över att jag fick den här lägenheten och varje gång jag står vid mitt köksfönster ovan och tittar ut mot gröningen utanför är jag glad för att jag slipper stirra in i ett skåp när jag diskar.

Alla diskbänkar borde ha ett fönster anser jag 😉

Men om jag får önska något just nu så är det den där lilla semestern…för att ladda batterierna och vila lite från vardagens ekorrhjul.

Idag ska vi ha stort knytkalas hos kära vänner. Ska bli härligt att umgås, äta god mat och babbla om allt & inget.

Vi ses lite senare under dagen alltså.

bloggsignatur

You may also like

4 kommentarer

  1. Jag vill bara säga att jag verkligen uppskattar din ärliga blogg. Du förskönar ingenting utan är det skit så skriver du om det. Jag väljer därför din blogg först. Jag har själv ADHD och det är ibland en stor igenkänning i det du skriver. Är inne i en period där jag har gått slut. Då är det extra kämpigt när man har barn.
    Åk på semester och njut!!! Kram

Lämna ett svar