När man vill göra om hela tiden…

Hej hej…igen!

Har fått ny blogglust efter en lång tids torrperiod så det är därför jag uppdaterar flitigare än vanligt. Vet inte om ni tycker det är bra eller dåligt…hade varit fint med lite feedback på vad ni vill läsa mer om. Frågestund kanske?Fler inredningsinlägg, eller om det där som kallas ”livet”?

Sen kan jag inte lova att jag kommer spotta ut massor av inlägg per dag. Det finns inte alltid tid till det…img_0683img_0684img_0704 img_0705

Just nu rycker det mer än någonsin i förändrartarmen. Vill göra om i köket som jag tycker är alldeles för mörkt för min smak.

Vill ljusa upp väggarna och byta ut stolarna som är lite för stora för bordet som jag älskar, men som inte riktigt kommer till sin rätt nu.

Tänkte därför ha en BLOPPIS snart och sälja av lite om det skulle vara av intresse?

Nästa vecka blir skoj, har både en TÄVLING på gång och nästa helg ska jag överraska några med en mysig dejt. Längtar verkligen!

Hoppas ni har haft en redigt fin helg och att Söndagen avslutar er vecka på bästa vis.

bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh så fina köksstolar…dom önskar jag att dom fick bo hemma hos mig!! Det var det första jag la märke till :)…..ska du ha en bloppis på dom…tänk på mig!!!

    Ha en fin helg och jag tycker det är så roligt att följa ”före-efter-projekt”, bilder hur du har hemma, inredningstips….t.ex hur ska jag ställa fint med ”saker” på en skänk t.ex.

Lämna ett svar