L Ö S S !!!

Fy bövelen vilken horribel upptäckt jag gjorde igår kväll…

Vi har fått löss!!!

Hade inte mer än precis hämtat mig från familjens maginfluensa/förkylning förrän ännu en vämjelig åkomma drabbar en. Tvi!

Gjorde några ärenden på Burlövs center innan lusfadäsen och unnade oss middag på Kryddhyllan. De har redigt god mat och rejäla portioner så jag var minst sagt proppmätt när jag rullade därifrån. 

Stella som fortfarande var lite blek om nosen efter ett par dagars snörvlande trånade över sminkdisken. Hon har mer koll på make up än vad jag har som bara kan göra en enda tråkig sminkning. Skulle behöva gå i skola hos någon   som kan mer än bara krafsa på mascara och rita en tjock larv till eyeliner.

Jaha, hur som helst då är jag hemma med ett lusbarn idag då Apoteket var stängt igår när detta uppdagades. Har förstått att det är bättre att köra kvävning på de små äcklena än att förgifta de då tydligen en viss resistens har utvecklats hos somliga.

Sen blir det att sanera lägenheten, sängkläder, mössor och hela konkarongen.

Tvi som sagt.

Nä nog om det. Vi ses senare med något trevligare.

❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Googla på Löss, kokosolja och vinäger. (har själv aldrig haft löss men tror att det kan vara ett bättre alternativ…dessutom har man det alltid hemma typ. Vinägern löser upp äggen och kokosoljan ska göra att lössen kvävs….och så kamma såklart.) Kan vara värt att prova i alla fall för kemikalier som dom blir resistenta emot. :). Kram kram

Lämna ett svar