Ska berätta en grej

God kväll!

Lång dag blev det här. Bileländet fortsätter att överraska med tråkiga problem. Imorse startade den inte av någon outgrundlig anledning. Givetvis hade jag inbokade möten under dagen som fick justeras. Annars har det varit en bra dag. Svinkall. Men bra. 

Ska berätta något skoj.

Nu är det klart med min nya lokal! 

Jag ska börja måla igen på beställning och om allt går enligt planen lansera min nya hemsida inom kort. Allt har ju fått stå tillbaka en längre tid då inte orken, lusten eller omständigheterna gjort det möjligt att jobba med det jag älskar.

Vill du ha något målat eller känner någon som behöver homestylinghjälp så hör av er till

marica@silverhome.se

Kommer berätta mer när allt är klart. Fler ”nyheter” väntar som jag ska avslöja så titta in igen så ni inte missar vad som händer.

Imorgon ska jag göra en annan skoj grej. Kolla in då 😉 

Kram kram så länge ❤️

You may also like

11 kommentarer

  1. Åh vad roligt Marica! Det är vad du ska syssla med, inte byta bilrutor. Inget nervärderande om dom som gör det de behövs absolut! Hoppas verkligen att allt ljusnar och lugnar ner sig för dig. Har inte skrivit till dig på länge men läser varje dag och tänker på dig! Jättekram❤

  2. Ååååå va roligt, du verkar ha en fantastisk känsla för färg och form. Grattis! Och hoppas livet fyller dig och din familj med massor av positiv energi. Jag fortsätter följa din blogg.

  3. Gläds med dig Marica och hoppas du får många uppdrag, du är som jag sagt en konstnärssjäl och de som beställer dina jobb kommer då inte bli besvikna. Kommer göra reklam för dig om jag hör någon som vill ha styling och något målat. Tänkte på det med styling, skulle inte du som egen företagare ta kontakt med husmäklare och göra jobb för dom?
    Lycka till!

    Kram och fin torsdag/MH

Lämna ett svar