En ny favoritbutik

God fredag allesammans! 

Har veckans bästa dag börjat bra eller? Min har  varit riktgt inspirerande. Hämtade hem ett blocketfynd i Beddingestrand som jag nu har pimpat och på tillbakavägen snubblade jag över en helt fantastisk inredningsbutik…!


 Vackra Ting har allt som jag älskar och lite till! Blev inte direkt förvånad när jag insåg att paret som driver denna pärla är samma slipade par som under många år ägde Ystads snyggaste blomsteraffär, Tonys blommor. Jag dog lite när jag kom in…

Även om min plånbok sannerligen inte tillåter några som helst utsvävningar just nu så fick några små pinaler hänga med hem.

Vin/bubbelkorken kommer bli väl använd här under hösten och likaså den klassiska ljushållaren. Hade egentligenvrlat köpa typ ALLT därifrån men som sagt har lite begränsad ekonomi för tillfället. Dessutom är det inget jag egentligen behöver. Försöker vara ytterst selektiv i mitt köpande då jag anser att man ska leva enkelt och vara nöjd med det som när & skyler. 

Men ibland får hen unna sig som sagt. 

Nu ska vi ha tacomys. Så hejs svejs så länge.

❤️❤️❤️

You may also like

Okry

2 kommentarer

  1. Aha, har Anna och Tony en ny butik? den ska jag också besöka vid tillfälle. Mycket inspirerande butik hade dom och jag var där ofta, att bara komma in gav sådan ro i själen och doften där inne glömmer man inte, helt ljuvlig. Tack för du berättade detta.

    Trevlig helg till er. Kram/MH

Lämna ett svar