Söndagsmood

Hej veckans sista dag!

Vaknade inatt vid halvtreish och kunde inte somna om. Låg och vred mig i två timmar och lite till. Grubblade förstås. Dumma fullmåne. Dumma tankar. 

Var därför skönt att komma ut i skogen i förmiddags och andas & styra upp negativa tankar som stundtals kidnappar min hjärna fullständigt. Inte bra. 

Det sämre vädret gör det i af mer legitimt att stanna inne och pula. Nu när det börjar bli klart känner jag än mer att något måste göras åt de hiskeliga strukturtapeterna. Såå ålderdomshem alltså. Även om jag gillar jordtonerna så lutar det åt att ljusa upp väggarna när det väl blir aktuellt. Får se hur mycket ork som finns till det. Egentligen inte alls prio på det faktiskt. Har t ex  högvis med papper som ska skrivas på och skickas in ögonabums. Sånt som är så fruktansvärt trist att göra men ack så nödvändigt. Inge bra att ha ADHD då…

Överväger att åka till Malmö. Måste få ett papper påskrivet av min bror. Så det är väl bara att hoppa in el Carro och åka då. Vi ses antagligen senare idag då ni ska få lite SPAinspo. 

Kram på er sålänge.

❤️

You may also like

10 kommentarer

  1. Så fint du har fått till det Marica. Du ger mig massvis med inspiration!
    Har nu flyttat in i min 2:a och har lite svårt att få in allt i skåp och lådor.
    Men möblerna har kommit på plats och jag har hittat rätta hörnet till skåpet
    jag köpte av dig. Ser fram emot fler bilder från ditt hem.
    Kram

  2. Så himla fint Marika!!! Fåtöljen, var kommer den ifrån? (Tycker det är så snyyygt med ”nitar” på foåtöljer.) Gillar även ”bänken” under spegeln starkt! Ser så himla mysigt ut hemma hos dig nu :)….som alltid.
    Och…försök vända de negativa tankarna till positiva…tänk tvärt om…tänk på saker du är tacksam för. Tänk…idag kommer bli en bra dag…idag kommer bli en bra dag. Sånt jag försöker med :).
    Stor kram!

  3. Hej. Jag blir så inspirerad av ditt ”pysslande” där hemma så vill måla om en byrå. Jag har målat den för 30år sen med ljusblå oljefärg. Vill testa BytaYtas färg. Kommer det att funka tro, hur göra enklast å minst jobb. Måsta all gammal färg bort? ( huhhuh, svettigt isåfall)

  4. Marica jag tycker inte tapeten är så illa, du har ju en vacker blomma som väger upp det hela, och barnskorna så ljuvliga. Snyggt du har det i din mysiga lya.

    Det är drygt och ligga vaken du får gå upp och koka en kopp cacao sen somnar du gott och mår prima när du vaknar.
    En skön kväll och en kommande godnatt från mig.

    Kram/MH

  5. haha det är väl inget fel på väggfärgen 🙂
    Kom precis på lite nya projekt härhemma………..men kanske ska börja med tvätten först 😉
    Är du inte kvar jobbet du hade?

    kram från fortf soligt småland

Lämna ett svar