Äntligen Fredag & lyxigt bud

Tjolahej Fredag!

Sjukt najs med helg och skönaste sommarvädret så här i september. Har kunnat spendera både en och två halvdagar på la playa vilket är sanslöst gött för en soltörstande sommarälskare som mej. 

I helgen ska jag dessutom få lyxa till det för första gången på evigheter på ett av Sveriges grymmaste beach hotell. Vuxentiden ska jag få dela med en ytterst god och saknad vän. Fredagsbuketten står redan på soffbordet och sprider ljuv väldoft i mitt snart helt färdiga vardagsrum som jag knappt fattar är mitt. Är så löjligt tacksam för denna lägenhet och säger det faktiskt högt ”TACK”!

Tror det är viktigt att vara tacksam. Man blir mer nöjd med livet då.


Tacksam för budet från Tradebanco som jag fick för två veckor sen är jag också. Fylld med superduper produkter som jag verkligen störtgillar. Ansiktskrämerna från Ziaja har jag nästan gjort slut på då de är underbara och återfuktar i alla fall min hy perfekt. Inte för fett utan lätt och fräsch.

Har fått ny badrumsmatta och ska få fräscha till väggarna upptill med färg vilket kommer bli klockers när det är klart. Mer bilder vankas alltså när det är färdigt.

Nä nu ska jag lapa lite sol. Ses snart igen.

Puss ❤️

You may also like

Lämna ett svar