Happy Fredag 

Tjolahej!

Äntligen fredag. Och äntligen färdig med flytt, flyttstäd och nyckelkvittenser. Det ska firas ikväll med en skumpa som min dotter sparat sen sin student. Special occasion, ni vet. Dessutom inleds Ystads egen hittepå Oktoberfest så här i September. Ligger precis utanför vår lägenhet så vi har utsikt över öltält, tivoli och sockervaddsförsäljning.


Fick välbehövlig hjälp av ”pappa” Orlando som alltid får borra i vidriga betongväggar som jag hatar. Därmed är både speglar, gardinstänger och annat pjolt uppsatt. Lyckokänsla det där när man ser att ett hem börjar ta form. 

Fyndade det assnygga soffbordet på loppis förra veckan och tänkte måla det i en linnegrå kulör då träfärgen går lite år det rödaktiga hållet och inte faller fröken Silverhamn nämnvärt på läppen. Hoppas få tid till det i helgen.

Förresten, fick ett bud från Tradebanco förra Torsdagen som jag inte hunnit visa än men den var smockad med trevliga produkter som kommer väl till pass. Älskar bud!

Nähäpp, nu ska jag städa upp här innan lite förnödenhetsinköp och mysafton med döttrar och kompis. Kram på er och ha en utomordentligt fin Fredag.

❤️

You may also like

6 kommentarer

  1. waw så fint du fått. avis på ditt bord, jag skulle inte måla men nu är det inte mitt. färgvalet om du målar är perfekt.
    ni har så fina loppisar å blocket där nere. väntar på mera bilder sen.
    kram å lycka till med allt.

Lämna ett svar