End of the helg

Hej hej.

Märker att dagarna försvinner i ett nafs. Om jag inte missminner mig helt fullständigt så var det senast i Fredags som jag behagade att hälsa på här inne. Dåligt jag vet. Men jag har haft fullt upp. Idag har jag flyttstädat. Usch. Finns inte mycket som är tråkigare än det va? 

Skulle lätt fungera som tortyrmetod 😉


Jag har blivit med ny soffa. Är löjligt nöjd och fällde faktiskt några glädjetårar när den anlände i Måndags. 

”Material Mom” är tydligen mitt nya nick name. Men det är inte tingesten i sig som gjorde mig rörd till tårar utan helt enkelt det faktum att jag för en enda gångs skull köper något jag alltid önskat mig. Det är väl på tiden så säg? Senast var förvisso min älskade Siaspegel som jag trånat efter i flera år innan jag slog till för snart åtta år sen. Den kostade en slant men ack som jag njutit av den varje dag. 

Imorgon är det slutbesiktning av mitt gamla råtthål eller ”lilla Kabul” som jag kallar det. Rena kriget där uppe var dag…

Är så trött att jag inte vet vad jag skriver och så sitter Stella och försöker övertala mig att spela TP samtidigt. Funkar inte med min ADHD. Splittrad minst sagt. 

Vi ses imorgon va? 

Kram ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Soffan är verkligen superfin! Önskar er lycka till med det nya boendet och hoppas att det går bra för den lilla damen i nya skolan 🙂 Var länge sedan jag kommenterade här men läser ofta. Men nu var det dags att lämna ett litet avtryck igen. Ha en fin dag! Kram

Lämna ett svar