Flyttkaos 

Hej på dej!

Två dagars frånvaro från nästan allt vad sociala medier heter tack vare flytt numero tres detta år. Kan knappt själv begripa att jag är igång och hasar bohag. Nu får det räcka med  upprivna hem och känslor. Nu vill jag landa och få ro i själen. Tror det blir bra det här.

Sommaren är tillbaka med bravur. Därför tog jag mig ner till en av våra underbara stränder idag och njöt av lite beachlife med mor, dotter och min australiske vän Sam och hans mamma som körde lite sightseeing längs den sydskånska kusten. Trevligt avbrott mitt i all flyttröra. 

Jag är förvisso snart klar men det är fortfarande en del opackat småpjolt som ligger utspritt i den gamla lägenheten som ska tömmas. Höll på att svimma av utmattning i måndags då den nya lägenheten ligger på tredje våningen UTAN hiss. Det var omänskligt att kliva upp och jobba på det igår…

Apropå det så ska jag berätta en sak sen. Men nu måste jag fortsätta packa upp. Sen ska ni fp se mitt nya hem. Jag älskar det redan.

Kram ❤️

You may also like

7 kommentarer

  1. Vad härligt! snart klar med flytten. Äh tänk så här 3 tr upp utan hiss, vilken snygg(are)rumpa och ben du kommer få :)..
    vi bor 3 tr upp utan hiss och gjort det i snart 20 år, jobbigast tiden utan hiss var när min dotter var liten, liggundersatsen från vagnen upp och ner…
    ha en fin dag!

Lämna ett svar