Counting down the days

Äntligen Torsdag!

En ny favoritdag faktiskt. Lite som veckodagarnas Maj, då sommaren hägrar och allt känns så nytt och fräscht. Bara en dag kvar till helgen som inleds med Malmöfestival och massor av trevligt mys. 

Nästa vecka börjar Stella både nytt fritids och skola. Dessutom första klass. Stor tjej nu. 

Det vi ser allra mest fram emot är att få flytta in i vår nya stooora lägenhet. Bara lite mer än en vecka nu. Räknar verkligen dagarna, timmarna och minuterna.

Har bestämt mig för soffan nu…

Ska bli så fantastiskt att få inreda vårt nya hem och äntligen få plats att ta ut sina svängar. Att få skapa det där hemmet jag alltid drömt om. Känns viktigare än någonsin att få en oas att landa i och ta sin tillflykt till när det stormar utanför. För det kommer blåsa ordentligt framöver. Det är jag förberedd på. 

Tack för att ni står ut med en stundtals bottentråkig blogg med upprepningar och inte mkt nytt under solen. Är i en sån ”dal” för tillfället men det är övergående.

Hoppas ni har det riktigt bra. ❤️❤️❤️

Kram från mej.

You may also like

20 kommentarer

  1. Hur många rum har du att inreda, eftersom det låter som att du kommer att gå vilse där när du tar ut svängarna så nyfiken att se hur det blir. Även sugen själv att vända upp o ner här hemma men tyvärr är lite låst. Inte så många möjligheter med mina möblemang å blir inga nya. Lycka till med allt å kram på er, speciellt Stella som tar klivet ut i ”läroverket”

  2. Lycka till med ditt nya boende. Ser fram emot hur du ska inreda. Jag har själv äntligen fått tag i en lägenhet och ska sälja huset. Räknar med att få lite tips från din bostad med roliga inredningsdetaljer 🙂
    Kramar från Hudik <3

  3. Fina Marica! Jag håller med de andra om att din blogg är ärlig både upp o ner så som livet är! Men jag önskar av hela mitt hjärta att allt lugnar ner sig för dig, att Stella kommer att trivas i skolan o få massor med kompisar. Eller förresten man behöver inte ha massa kompisar det viktigaste är att ha nån eller några riktiga äkta kompisar! Det ska bli så spännande att få se hur du inreder nya bostaden! Försök att ha en härlig helg nu. Massor med kramar till dig och dina barn! ❤❤❤

  4. Tycker precis som de andra skrivit.Skönt med en blogg som är ärligt skriven.Jag tycker inte det blir tråkigt.Egentligen ser ju vardagen ut så för de flesta.Det är jobb och väntan på helgen.:)
    Man får lov att försöka hitta och komma ihåg de positiva sakerna i sitt liv,som tex att alla i familjen är friska ( än så länge) och att man har mat på bordet ( och en vacker ny soffa,dvs DU har 😉 Ha ett skönt veckoslut! Jag ska iväg till mitt jobb på en förskola och ikväll blir det nog en fryspizza med en öl! Kram!

  5. Hoppas inte det blir för ”stormigt” utan du kan hålla din skuta på rätt tjöl! Det är inte konstigt du känner dig i svacka, det är kroppens sätt att säga till dig att nu är det så och var förberedd, men oavsett så kommer det bli bra igen, det tar sin tid med allt vad livet innebär. Gäller att försöka hitta de där stunderna som gör livet lite lättare.Nu ska du flytta och det är ju positivt så du får inreda och boa ditt hem.

    Första klass för Stella lilla söta flicka, den minns jag så väl den där dagen i livet ett stort steg för flickan från landet, jag hade aldrig varit på någon lekskola som det hette på min tid, det började då när jag inledde min skoltid, det känns rätt långt borta. Lycka till Stella kommer bli jättekul.

    Skön helg till er. Kram/MH

  6. Det är det jag gillar med din blogg, att det är så ärligt och ”vanligt”.
    Inte bara en vacker yta utan som livet är, även om jag naturligtvis inte vill att
    du / ni ska ha det jobbigt.
    Önskar dig stort lycka till med allt, ska bli kul att få se nya lägenheten.
    Jättefin är soffan.
    Hälsningar Skåne.

Lämna ett svar