Årets stora loppis

God dag där! 

Allt väl? Här är det alla tiders trots att det blev lite senare än vanligt igår då jag och Stella hälsade på min driftiga vän Jeanette och hennes familj som driver The Old Garden Hotel och drack egenbryggd kamomillte och avnjöt en vidunderligt god glass tills klockan slog alldeles för sent för fröknarna Silverhamn. Mysigt dock.

Idag vaknade jag earlybird och väckte Stella för att åka på årets stora loppis på Öja. 

Shit vilken besvikelse det var dock!!!

Varje år har jag fyndat sanslöst fina möbler och saker för en spottstyver. I år var det bara skit rent ut sagt. Hur kan någon ens vilja betala för asfula kontorsmöbler från 80-talet eller 90-tals hörnsoffor i groteska färgkonstellationer? 


Nä fy vad fula prylar det var i år…dock fick jag tag i några krukor och en riktigt fin lampskärm för ynka fem riksdaler.

Får jag bara den där lägenheten jag suktar efter just nu kommer vår lycka vara gjord och då ska denna vackra zinkskärm upp någonstans…

Vad har ni hittat på denna helg? 

Om det bara ville spricka upp så ska vi ta oss till stranden ich sola lite. Sen blir det grill & chill med familjen. Kram.

You may also like

2 kommentarer

  1. Håller med den var inte så rolig alls. Mycket folk trots jag var där lite senare, trängsel gillar jag inte.
    Köpte för hela fem kronor ett brevpapper, gillar samla gamla sådana.

    Men du hittade i alla fall fina saker tycker jag.Tycker överlag att loppisar de större blivit sämre, de fina sakerna var hamnar de tro?

    Mmmmm kryddor så härligt du har på balkongen, doften är ljuvlig.

    Forsatt skön söndag.Kram/MH

Lämna ett svar