Lycka är…

…när mormors finska vita ros har slagit ut!

Och se nu gör den det.


Har själv grävt upp den, transporterat den skött och vårdat den som mitt barn och nu fick jag äntligen se skörden av mitt arbete. Har slagits mot ohyra som bladlöss, vita flygare och larver men nu står hon här på min balkong och blommar med massor av knoppar. Ren och skär lycka som aldrig kan köpas för pengar. 

Är helt slut idag. Har pms och är lite småstressad över studenten. Men vi ses imorgon igen.

Kram på er.

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Förtjusande vacker. Rosor i alla de former och färger är en ljuvlig blomma,den är också väldigt tacksam. Jag har några gamla utmed vägen och de har inte fått någon omsorg och tala om ändå så blommar de varje sommar.
    Ta nu det lugnt och fint, att stressa leder bara till negativ energi, och sen känner man efteråt var det bara detta. Nu ska ni njuta av att din dotter kommit så här långt i livet, lycka till på livets stig för henne.

    Kram/MH

  2. Stressa inte …för det är bara dumt. Det blir som det blir…och som sagt det blir säkert toppen! Ha inte för höga krav på dig själv. Skriv ner det som behöver göras (hör med din dotter vad hon har för önskemål och sätt rimlig nivå och be om hennes hjälp…våga be om andras hjälp med om du behöver det :).) Sätt dig ner och titta på dom fina blommorna om du blir stressad och tänk mindfullness och andas….andas :).

Lämna ett svar