Holy Söndagstradition

Söndagsaftonen sänker sig över min lilla tvåa. Är lite trött efter alla middagsbestyr och kakbak. Har faktiskt bakat både igår och idag. Hoppla minsann. Det var inte igår.


Kände mig romantisk idag så jag gick all in på det rosa temat som gör sig fint mot grått och de underskattade nejlikorna som dock börjar synas mer och mer precis som klassikern brudslöja.


Gjorde mig ordentligt till idag och bakade vitlöksbröd (glutenfritt såklart), pestosnurror och halloumicanapeér till den krämiga fiskgrytan som toppades med kräftstjärtar och saffransaioli. 

Till dessert blev det en glutenfri chokladkaka med salta mandlar. Mor hade med sig en vidunderligt god lingon/kokoskaka som vi avnjöt med vispad grädde till så vi åt för kung och fosterland vill jag lova. Det är mysigt att hålla Söndagsmiddag med familjen. 

Nu ska jag strax avrunda kvällen med mina gals.  Nästa helg ska min förstfödda ut och resa utan mig för första gången. Spännande. Eller? Borde jag vara orolig? 

Är mer orolig för studenten som hon ska ta om  en månad. Hu. Vet inte hur jag ska få ihop någon form av tillställning men ska ta mig en ordentlig funderare nu närmsta veckan. 

Hur som haver vi ses imorgon. Puss på er. 

❤️

You may also like

1 kommentar

  1. Är det möjligt att få recepten för kakorna? Låter smaskens och det bästa, glutenfria. Roligt med söndagsmiddagar. Tyvärr funkar inte här men kanske på lördagar. Har förresten köpt också en boxbum på balkongen, blev inspirerad av din fina uterum.

Lämna ett svar