God men trött morgon

Nu känner jag mig tröttare än någonsin…

Förvisso har jag en kvinnlig åkomma som med sitt månatliga besök gör mig mer urlakad för tillfället. Men det är något annat också. Det känner jag. Har slarvat lite med mina vitaminer & mineraler på sista tiden så det kanske är det? Ashwagandan är slut sen någon månad också. Aj aj. Inte bra.

Sitter och sippar på kaffet och drömmer trädgårdsdrömmar. När ju en önskan att få bruka jorden som arbete en dag, helst på en inspirerande handelsträdgård som jag kanske själv driver…

Måste piggna till nu och sätta mig i el carro för färd mot el trabajo. Vi ses under dagen mina vänner. Skönt med helg snart igen. 

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Vilka fina foton du har i din blogg, du kan det där. Vi kan ta varandra i hand, jag är också så trött. Har fått borrelia i mitt ben, och går på penicillin, inte så kul precis, och i min hand fick jag cortisoninjektion, men tur jag har ett glatt sinne.
    Det är ju en strålande morgon också, det får vi va glada för. Fåglarna sjunger, vinden är stilla och solen ler mot oss.

    Tror du kommer jobba med växter det skulle passa dig som hand i handske.

    Kram till dig/MH

    1. Tack, så snällt sagt.
      Usch och tvi för borelia, då förstår jag att du är trött. Håll koll på det för min borelia hängde kvar i flera år tills min homeopat såg att jag led av sviterna fortfarande…
      Din positiva anda smittar hur som helst av sig. Tack och krya på dig kära du ❤️❤️❤️

Lämna ett svar