Min gröna balkongoas

Hej på dej!

Så sanslöst skönt att få vara ledig idag och sova ut. Fast gissa vem som vaknade halv fem, pigg som en mört? Efter lite slösurfande på mobilen blev jag dock trött igen och somnade om och vaknade vid nio.

Nu dricker jag första dagens ”heliga”!


Vi åt middagen ute på balkongen eller i min gröna oas som jag numera kallar den. Svårt att fånga mysfaktorn på bild men ska göra ett nytt försök när all lavendel vuxit till sig lite och min finska ros slagit ut ordentligt.

Dock är jag himla lycklig över mina vintergröna växter som buxbomen och murgrönan men även olivträden som tycks trivas jättebra här. Det är ljust men solen ligger på först på eftermiddagen vilket passar mig perfekt som jobbar hela dagarna och ändå inte hade kunnat njuta av den.

När jag kommer hem så är balkongen underbart uppvärmd och solig för att avnjuta ett glas vitt eller som igår sushimiddag & bubbel.

Ska komplettera med lite mer medelhavskryddor och jag önskar mig även en uppstammad rosmarin eller myrtenträd fast de är så svåra att hålla vid liv.

Nä nu ska jag nog sätta mig med min kaffe där ute och njuta av tystnaden innan barnen vaknar. Ska visa mitt bikinifynd jag gjorde igår. Så himla nöjd. Nu får gärna sommaren komma på riktigt.

Bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar