Vill inte tjata

…så därför ska jag inte fördjupa mig mer i vad som för tillfället är tungt, något jag aldrig närmare berättat och fortfarande överväger att hålla tyst om. Men så känner jag att när tiden är mogen så vill jag lyfta fram dessa saker för det är det som kallas livet och som formar oss till de vi är.  

Glömde visa middagen häromdagen och nu känns det liksom inte aktuellt att ta upp det längre. Men det var trevligt och gott i alla fall. Hade tänkt ha en fin Onsdagsmiddsg med döttrarna men det sket sig…

Fick ett smärre melt down på en vuxen dotter som satt mitt tålamod på prov sen hon tog sitt första andetag. Jag orkar faktiskt inte dalta mer. Har sagt det innan och säger det igen, det är en sms-låns-generation som inte förstår innebörden i att anstränga sig flr att få något. Är mäktigt trött på denna bortskämda attityd i alla fall och tänker inte vare sig låta mig utnyttjas eller köras med mer. Det är nog nu. 

Vi tar en take-no-more-crap kurs en dag snart tror jag bestämt. 

Nu ska jag sova. Kram på er och god natt ❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. halloj!
    Marika, gör inte något du inte känner för. Vill du tala om vad det är och skriva av dig så gör du det när det känns rätt :).
    Tror nog att du är en jätte bra mamma…den bästa som bara du kan va… och du gör så gott du kan enligt din förmåga. En take-no-more-crap dag är nog bra att ha :). Va inte hård mot dig själv utan tala om för dig själv att just nu så är du inne i en tuff period med allt som hänt i ditt liv på senaste tiden. Du är bra…du är toppen! Du kan mer än du tror!:)

    Allt har sin tid…när det är dax så kommer dit nya boende dyka upp. Du har fått det jättefint hemma. Tack för att du delar med dig :). Snart, snart kommer finare väder när solen värmer din hud och man kan åka och bada och livet känns både lättare och ljusare :). (Längtar jag med :).)

    Livet går upp och ner…jag försöker fortfarande tänka positivt och att tänka att det väntar något bra bakom hörnet…även om det vissa dagar inte är så lätt. Men kommer på mig själv att jag ler emellanåt…är glad. Jag har fortfarande inget jobb..men under tiden så får jag andas, vara kreativ…odla massa inför sommaren och plantera nyinköpta växter (haha ser ut som ett växthus här hemma hos mig nu… och har krukor med frön som växt överallt i väntan på att få planteras ut hihi.)
    Hoppas idag är en bra dag :).

Lämna ett svar