Förnöjsam lördag

Tjena!

Vill bara deklarera att denna lördag har varit en bättre på länge. Har tagit det riktigt lugnt och bara gjort det jag själv velat. Vaknade i egen takt, drack kaffe i lugn och ro och har sedan äntligen fått ordning på sånt som stört en längre tid. Nu har jag ätit en god middag och njutit av lite bubbel i godan ro alldeles själv. Fattar ni vad skönt det är att få vara helt allena och bara må bra i sin ensamhet. Gött, så himla gött. 

Fick min balkong städad också och imorgon ska jag plantera lite lavendel och annat fint som ni ska få se. Är fortfarande lite besviken över radhuset som gick mig förbi men det hade antagligen blivit alldeles för dyrt så jag väntar på nästa tåg som kommer ta mig till vår bostadsdröm. Det är jag säker på. 

Nu ska jag ta mig en kvällspromme i solen som gästspelar igen efter en regnig eftermiddag. 

Vi ses imorgon. Jag lovar. ❤️

Kram

You may also like

2 kommentarer

  1. Skönt att höra att du har dina ”stunder” ibland. Våren lyser med sin frånvaro här i Hälsingland. Tänkte städa och piffa altanen igår men då började det snöa!! Det blev att krypa ner i soffan under en filt istället. Ha det gott bästa Marica, hoppas att allt kommer att ordna sig för dig. Tänk positiva tankar!
    Kram

Lämna ett svar