Mitt livs roman

Hej lilla afton!

Jag är låg ikväll. Livet är sannerligen inte lätt och idag har det varit svårare än på länge.

Kan inte berätta så mycket just nu men jag har tillräckligt för att skriva tio tegeltjocka romaner och jag kommer nog börja nu. Något som varit en dröm sen jag var barn. Skulle mer än gärna hyra ett hus i Toscana några månader och bara skriva järnet. För jag har massor att berätta… 

 
Om livet. Om människor. Om vänner. Falska och sanna. Om romanser. Bra och dåliga. Om trohet och otrohet. Om ondska. Den mest utstuderade sortens ondska och om kärlek när den är som renast. 

Det skulle fungera både som terapi och en ventil för jag tror helt ärligt att jag kommer explodera om jag inte får tömma denna överfyllda bägare snart.

Många lösa trådar att börja nysta i men det är åtminstone i rätt ände denna gång. Ni får veta mer snart. 

Kram ❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Marica livet är inte lätt, hur många dagar i månaden kan man säga, ja idag är allt bra? Jag tror alla människor har det mer eller mindre kämpigt, men alla säger inte det utan det är ett glättat liv och då tror vi att så är det men det finns mängder av männsikor som har stora och små bekymmer.
    Sen är vi olika känsliga,och det är väl rätt befriande.

    Du har ju haft och har en läkningsprocess som inte går över så snabbt, kan man inte säga en slags sorg. Ditt liv kastades omkull fast du håller på och ta dig upp igen. Tiden får gå och vår bli till sommar sen kan du säkert känna en slags lättnad, tror lilla jag.

    Kram till dig från mig/MH

Lämna ett svar