Balkongkärlek

Go Torsdag!

En dag kvar till helgen. En dag kvar av flyttkaos. Snart är våndan helt över.

Då ska jag sitta ner på min balkong med ett glas Matteus och njuta av eftermiddagssolen… 

 
Har inte haft tiden till det ännu. Förvisso har inte vädret tillåtit det ändå då det varit rätt kyligt denna vår. Men i sinom tid så…

Ska sätta upp lite hyllor så att jag kan förvara krukor och dylikt som bevisligen inte får plats på den redan överbelamrade ytan. Fast det är rätt mysigt ändå när det är mycket växter och lummigt…eller hur.

Nu har jag inte tid att språka med er mer. Måste jobba. Vi hörs senare under dagen. Kram på er ❤️

You may also like

1 kommentar

  1. Så vackert där kommer bli,det är inte ytan som gör det utan det är omsorgen och kärleken som spelar roll. Du kommer mysa till det och njuta av solsken och fågelsång.

    Just nu njuter jag av fåglar, sitter och ser ut från mitt fönster hur flitig min duva är, ja det är min duva. Jag tog hand om den i fjol då mamman övergav den och den låg på marken hackad i huvudet. Den blev så tam eftersom jag blev som hans ”mor” så den satt på min axel, sen flyttade den i oktober. Nu är den tillbaka, duvor har nåt inbyggt i sig att komma tillbaka till sin plats där de föddes. Varje morron kommer den och sätter sig på gatlyktan, ja jag som är lite knas säger hallå min lilla duva,och sen flyger den iväg igen. Nu bygger den bo utanför min ytterdörr i en gran.
    En liten solskenshistoria så här på en helt vanlig torsdag.

    Må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar