Det mest effektiva sättet att knäcka en mamma…

God morgon mina vänner! Eller god är verkligen att ta i, den är allt annat än god denna morgon.

Är som sagt inte den piggaste i stada efter flytt till lägenhet, nytt jobb, känslomässiga stormar och nu en slutflytt från huset som måste vara klar på torsdag. Lite vila hade sannerligen inte varit fel och åtminstone åtta timmars oavbruten nattsömn bör väl vara en mänsklig rättighet när man försörjer sin familj, eller? 

Jag tycker liksom att jag har haft mina småbarnsår så jag inte ska behöva dalta med en myndig som vägrar hålla normala hålltider på dygnet vilket blir en ohållbar sits när man lever på 50 kvm med öppen planlösning. En stor portion hänsyn är huvudingrediensen. Och den fattas…

Vill man knäcka mig så är den effektivaste metoden att väcka mig om och om igen tills det är stört omöjligt för mig att somna om trots att man är så trött att man nästan avlider. 

 Du vet, vid den där punkten när varenda litet ljud stör och du till och med hör kvalsterna i sängen andas. 

Jag får på riktigt panik och förstår mer än väl att detta var en av de mest grymma tortyrmetoderna i vissa diktaturer.

Så med adra ord så är jag något så djävulskt trött idag…och knäckt som mamma. 

Nu ska jag fortsätta med äckelflytten. På återseende. Tack för att jag fick gnälla av mig…

You may also like

4 kommentarer

  1. Det är inte lätt med ”liten” plats, det kräver ordet hänsyn, det bör man visa varandra. Svårt också för din barn även om de är stora och myndiga så är det en omställning i deras liv, blir en vilsenhet. Tålamod kräven balans i livet och det är då inte så lätt för dig.

    Tycker du är en otrolig människa som har rott allt detta i hamn, ny bostad, nytt jobb, jag beundrar dig verkligen. Tyckte du såg fräsch och hade en gnista som kommer ta ännu mer fart så fort allt med det gamla är en bok som skriver på ett slut. Tufft det tror jag, men utan erfarenhet av det kan man nog inte veta vad du går och gått igenom.

    Men min känsla är du reder detta och sen när allt lagt sig så kommer känslan av att detta blir bra. Livet är ju för kort för att se bakåt, inte sant.

    Fina vän må så gott. Kram/MH

  2. Det var verkligen inte roligt att höra. Jag kan tänka mig att den myndiga dotter är trevligt att ha hos sig men, ursäkta, hon bodde ju nånstans innan å var tvungen att rätta sig efter deras regler. Hon kan inte tro att det är hon som bestämmer nu hos dig. Så eftersom hon är myndig å snart får söka eget boende, så antingen gör hon EXAKT som du säger eller flyttar dit hon bodde innan. Låt dig inte utnyttjas av nån, inte ens familj. stor kram

Lämna ett svar