Att slarva med maten & en goodiebagfavvo

Hej svejs sena eftermiddag!

Har precis kommit hem efter att ha åkt och hämtat lite grejer i huset (alltså det tar aldrig slut) och sen plockat upp Stella på fritids ute i Sövestad. 

Blir ett himla flackande fram och tillbaka och jag vet ärligt talat inte om det kommer fungera i längden att jobba och bo i Ystad men ha skola och barnomsorg en halvmil utanför stan…inte hållbart. Så sorgligt bara då skolan där ute är så himla bra och fritidspedagogerna och lärarna är underbara. Vi får suga på den till sommaren…

  
Vi ska iväg ikväll och då blir det matslarv som att äta ost och kex. Livsfarligt att ställa fram smörgåsrån och Bregott jag vet, så skäll inte på mig. Det hör faktiskt inte till vanligheterna att jag inte lagar riktig mat, i synnerhet när jag har barnen hemma.  Vi äter något ”riktigt” ikväll.

 
Min räddare är hur som haver denna snygga vattenkokare från Bosch som jag fick i goodiebagen i lördags. Nu går det att få kaffevatten på rekordtid. Alltså himla glad för den!

Apropå det så ska jag göra mig en kopp koffeinfritt te nu. Vågar inte dricka kaffe så här sent då jag har svårt att sova och det dessutom är fullmåne till råga på allt.

Kan ni sova under fullmånen? 

You may also like

1 kommentar

  1. Har också svårt och sova med en full måne, mer värk också. Varför ska man va så känslig tro, men det är väl som vi är.

    Det där med att trivas på en skola är värdefullt,men så klart kan du ju inte ha för mycket och köra. Känns som om Sövestad är en mindre skola?
    Jag har alltid kännt mycket för det småskaliga som med skolor och annat.

    Må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar