Snyggaste lösningen i trånga utrymmen

Nu när jag flyttade till mitt yttepyttebo på 50 kvadrat så har jag verkligen fått tänka till så att varje kvadratmillimeter utnyttjas till max.

Det första som rök när jag flyttade in var de utrymmeskrävande dörrarna som genast byttes mot draperier. Även garderobsdörrarna fick stryka på foten då de för det första var anskrämligt fula och för det andra återigen tar plats och begränsar en oerhört mycket i dina möbleringsmöjligheter.

Då detta endast är en hyreslägenhet så finns det naturligtvis gränser för vad man själv vill bekosta men hade jag ägt mitt boende så hade definitivt skjutdörrar varit ett klockrent alternativ.

Speciellt i mindre utrymmen som vårt lilla sovrum hade valet blivit spegelskjutdörrar för att förstora intrycket i hela rummet samt att ge det en lyxig hotellkänsla som ni vet att jag älskar. Sen har jag ofta tänkt att skjutdörrar överlag borde användas mer som utrymmessparande lösning men även som en snygg detalj som denna i trä som jag verkligen tycker ger karaktär till ett rum.

  

I en sekelskiftesvåning jag bodde i för länge sedan fanns där inbyggda spegelskjutdörrar mellan två rum som jag tyckte var en supersmart lösning som dessutom var dold då dörrarna gick in i väggen. Något att ta efter om man bygger nytt tänker jag…

Hur som haver nu måste jag fortsätta med mitt här på el trabajo.

Ses under dagen kära ni.

You may also like

4 kommentarer

  1. Hej fina M! Har tänkt så mycket på dig de senaste dagarna, hoppas att allt är ok! Spännande med nytt jobb!

    Angående skjutdörrar är det en lösning vi precis valt då vi i samband med en oönskad vattenläcka fått en renovering på hemmaplan. Vi passar då på att göra om vårt badrum till ett mindre rum med toalett och dusch och istället göra en liten liten tvättstuga av en del av rummet. Då blir det en skjutdörr som går in i väggen eftersom det inte finns något utrymme att ha någon ”vanlig” dörr. Det är jättespännande för just grovköket är ett rum som jag varit väldigt missnöjd med i vårt hus.

    Många kramar till dig vännen!

Lämna ett svar