Nostalgiska följeslagare

God lunch!

Har åkt några rundor i stan i kurerande syfte och införskaffat diverse medikament. Nu ska förkylningen väck en gång för alla. Basta!

Mathilda stannade även igår och vi hade en mysig vardagskväll så där som vi brukade ha förr i tiden med middag, lång kvällspromenad och en stor kopp honungste innan läggdags.

Inget överexalterande alltså men så underskattat som de där vardagliga enkla sakerna oftast är.Det är på gott och ont man flyttat in i ett hälften så stort hem. Har verkligen fått tänka till vilka möbler som skulle följa med. Vissa prylar och möbler kommer dock alltid följa mig, som denna rokokobyrå som jag fyndade för något år sen och som jag alltid önskat mig.

Spegeln ovan har hängt med varje flytt de senaste tolv åren och den lilla kandelabern kommer från mormors hem.

Har även tagit på mig att förvalta en riktigt cool radiomöbel med inbyggd bar från 50-talet som stått i mitt barndomshem och som inte fick plats hos min bror. Radion funkar fortfarande klockers och ljudet är suveränt!

Ska visa sen.

Nu är det hög tid för lite förtäring. Försöker titta in under eftermiddagen/kvällen.

Ha en formidabelt fin Onsdag om ni kan.

You may also like

2 kommentarer

  1. så mysigt å fint du fått det. Bli nästan lite avis när folk flyttar å fixar fint. Så kul med Mathilda, du ser det bästa i livet är stort sett gratis men betyder så mycke. Kram på er tjejer, girl power.

Lämna ett svar