Tjuvkik på mitt nya hem…

En ny dag, med nya tag…

Känns ganska okej även om det är lite ovant att sova på ett nytt ställe som man nu ska kalla hem.

Jag har det ändå bättre än alla de tusentals människor på flykt från sina hemländer som fått lämna allt och får finna sig i ett liv med det man har på kroppen, om ens det…

Jag är faktiskt tacksam men ska erkänna att det har tagit emot att flytta in i en modern tvårummare på endast 50 kvadratmeter när man skapat sin charmiga oas ute på landet med drömträdgård och rum till alla familjemedlemmar.

Nu ska jag och Stella dela rum tillsvidare…Här kommer en liten tjuvkik på det öppna kök/vardagsrummet som vetter mot sydväst och har en hyfsat stor balkong vilket jag är oerhört glad för. När man bott i hus och kan kliva rakt ut i naturen bara du öppnar dörren känns det genast ytterst instängt om man tvingas in i en lägenhet utan denna möjlighet.

Visst är min matta snygg förresten?

Den kommer från The Sofa Store och jag har väntat ihärdigt på leverans. Kom lagom till jag flyttade in i mitt nya bo. Kanske meningen…

Då jag har ett samarbete med de så kommer det strax ett riktigt bra erbjudande för alla som vill inviga våren med en ny fräsch matta.

Nu ska jag sätta upp några hyllor i klädkammaren. Ni kommer få en full rapport över nya hemmet sen när jag är klar och lite tips på hur man kan förvandla en bottentråkig hyreslägenhet med enkla och billiga medel.

Ses lite senare med andra ord.

Och återigen tack för all kärlek och omtanke ni visat i denna sorgliga situation…

Känns fint i hjärtat och faktiskt inte lika ensamt.

Stor kram till er alla.

You may also like

8 kommentarer

  1. Så mysigt du fått det, men så är du en fena på inredning. Kommer säkert att kännas bra och sen i framtiden kan ju det där drömhuset komma åter, med trädgård och mys.

    Njut nu i din nya boning.

    Kram/MH

  2. Följer din blogg dagligen och du inspirerar alltid med fina bilder. Vilken mysig och fin lägenhet, och så fint du gjort med möbleringen. Mattan var jättefin, i min smak med färg och mönster. Håller ögonen öppna för erbjudanet framöver. Så roligt att få följa dig i din nya lya! Lycka till med allt. Kram

Lämna ett svar