Tack!

För alla fina kommentarer, telefonsamtal, sms, mail & messengermeddelanden.

Det värmer i en ledsen människa.

Jag försöker landa nu i något som jag försöker kalla mitt hem. Vet att det blir bra till slut men det har och är något av det tyngsta jag gått igenom i hela mitt liv.

Vet att ni är så många där ute som gått igenom samma sak och kanske i detta nu går igenom en smärtsam och uppslitande separation/skilsmässa.

Oavsett vad anledningen till ett sådant beslut är så är det nog inget någon egentligen vill gå igenom eller tar lättvindigt. För mig personligen är det ett enormt nederlag trots att jag vet att det tyvärr inte finns någon annan lösning på detta dilemma.

Tack för förståelsen och er finkänslighet i denna situation.

Det är inte direkt en fjäder i hatten om man säger så…

Nu ska jag umgås med mina döttrar som är hos mig ikväll och som ger mig otroligt mycket kärlek och energi.

Vi ses imorgon. Då är de en ny dag. Vi vänder blad och tar nya tag.

You may also like

3 kommentarer

  1. En ny dag är här, den är blåsig men mild. Snödropparna sticker fram, den första vintergäcken såg jag i går, Marica det går mot en ny VÅR. Alla vi som står bredvid dig säger vi förstår, nja det är nog faktiskt inte riktigt så lätt, då behöver vi gå i dina skor, citerar Alf Robertsson. Vi har medkänslor tycker det är så trist men det där innersta kan bara den människa känna som sitter i den båten just nu.
    Den båten håller du på att ro ut från strandkanten, sakta men säkert glider den ut på det öppna havet, ska du ro sakta, ska du ro fort ska du ta den vägen mot en ny plats eller vilken ska du välja. Nu ska du ro båten i de läge som du kommer må bäst med dina. Havet är en fin plats för ro för kropp och själ, du som är en surfare klarar detta, det får ta en tid nu för läkning.

    Lycka till min vän. Kram/MH

Lämna ett svar