Bli inte arg på mig nu…

…men jag har inte hunnit/tagit mig tid att gå till vårdcentralen. Det var fullt upp sen jag vaknade med flytten och helt plötsligt var det kväll och hög tid att ta tag i middagsbestyren.

Får helt enkelt skylla mig själv om jag avlider i sviterna av en lunginflammation 🙂

  
Jag har tagit beslutet att sälja mitt piano…finns ingen möjlighet att ta med det till nästa bo. Tyvärr.

Om det är meningen så kommer jag äga ett piano igen och få möjligheten att spela som jag gjorde förr,även om jag är notblind och fått lära mig Månskenssonaten och alla andra klassiker utantill. Har som tur är gott gehör och det kommer man hyfsat långt med…

Jag har en del att förtella men jag orkar inte ta det idag, även om jag förstår att många av er redan listat ut vad det rör sig om. Hoppas ni har det bra i alla fall, var ni än är någonstans. 

Kram på er. ❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Näe vi blir inte arga på dig (än) ….att det ska vara sååååå svårt att ta sig till vårdcentralen…I know! ( Pratar mest för egen del. Tog ju mig evigheter..man kommer lixom inte iväg.) Va i morse igen då doktorn ville jag skulle lämna mera blod för andra och nya prover…får svar nästa torsdag. Jag lyssnade i alla fall på kroppen för en gångs skull igår och va hemma. :). Huvudsaken är att du vilar och tar det lugnt…och kanske går till Vårdcentralen i morgon :).
    Sköt om dig tills dess :).
    Stor kram och krya på dig!

Lämna ett svar