Framtidsdrömmar

Solen skiner idag…den värmde till och med den stunden jag var ute och lapade D-vitamin. Fylldes med vårkänslor och härligt hopp om en ljusare framtid. 

    
    
 
När ju en dröm att få jobba som trädgårdsanläggare eller arkitekt och idag är jag kanske ett steg närmre att få förverkliga det. 

Är det meningen så kommer det bli så. Vet mer om några dagar…

Det jag vet med säkerhet idag är i alla fall att flytten inom kort är ett faktum. Detaljerna tar vi då…

Ska börja packa strax då jag åker på roadtrip imorgon. Vi hörs senare under dagen.

Kram på er så länge.

❤️

You may also like

Aj

8 kommentarer

  1. Det blev han …och mamma. Dom sa att det va så bra och roligt …och som en pensionärsträff…haha. Dom ringde mig på vägen hem och båda var så uppspelta :). Det är så skoj att få in en sån fullträff present. Man känner sig så nöjd att de hade så roligt och uppskattade gåvan. Det är dom bästa gåvorna :).
    Jag är dessutom stolt över mig själv…har ÄNTLIGEN varit hos doktorn för att kolla ALLT..varför jag mår som jag gör. Började med att…nu tror du säkert att jag är fullständig hypokondriker…men ”spar man” på att gå till doktorn så har man lite att ta upp. (Har ju varit sjukskriven för utmattning tidigare..och är fortfarande inte bra…men aldrig följt upp med blodprov osv om det kan bero på annat än stress. Men nu fick dom ta en hel massa rör blod för att kolla om något är fel…eller vad som är fel.) Så lätt att det aldrig blir av och man är van att ha ont jämt och biter ihop. Peppade dig att äta magnesium förr ju..och det vet jag är bra och hjälper i alla fall :).
    Nog om mig. Hoppas ni har en härlig helg. Härligt att åka på spa, njut till fullo och försök vara i nuet :).

    1. Vad bra att du tog tag i det som man ofta skjuter upp…hoppas du får adekvat hjälp och inte bollas runt och påprackad en massa SSRI i onödan…ja nu käkar jag både magnesium, zink och msm!!! Kram på dig så länge ❤️

  2. Men så skoj! Hoppas verkligen att din dröm går i uppfyllelse…hoppas…hoppas håller tummarna!
    Hoppas du har en bra dag annars! Jag ska snart åka hem till min mamma och pappa och gratta pappa som fyller 73 år idag. (Han ska få gå på Jerry Williams show …även fast han säger att ”näe vi SKA åka till landet” men han vet inte att han ska få en överraskning tillsammans med mamma :). Ska bli så skoj att överraska honom med detta :).)
    Kram kram

Lämna ett svar