Blågröna toner

God Lördag!

Idag välkomnar vi plusgrader och töväder här i svenska södern och snödamen jag skapade igår liknar mest en nersmält stearinklump.

Fast med handen på hjärtat så är det välkommet då jag hellre har plusgrader och spirande vår, alla dagar i veckan!

Nu vill man ju även kasta ut allt vad vinterpynt heter och få in våraccenterna, eller hur? En kulör vi ser mer av är de blågröna petrolfärgerna på väggar och inredning som ger en en lyxig tyngd åt en sober interiör.


  
  Foton: Eric Piasecki

  

Personligen älskar jag grönt och det blåa var länge min favoritkulör. Här får man liksom det bästa av två världar, inte sant. Sen föredrar jag en ljusare variant av petrolblå som går mer åt det grågröna, vilket annars kan bli aningen dystert för min smak…

Jag ska ju snart flytta och det tycks börja med en mellanlandning då bostadssituationen i Ystad är miserabel. Känns trist då jag är fasligt trött på att flytta.

Jag har i alla fall skrivit en liten önskelista i min ”svarta bok” på hur mitt drömboende ska se ut.

Hoppas den går i uppfyllelse…

Återkoppling kommer. Lovar. Nu ska jag göra helg tänkte jag så vi ses först imorgon antar jag.

Ha en skön Lördag!

You may also like

2 kommentarer

  1. Älskar färgen och speciellt som på bilderna med öppen spis eller i ett matrum, men jag tror jag hade tröttnat ganska snabbt om jag hade haft den i vårt stora rum, då man sitter där hela tiden. Gillar när du lägger ut inredningsbilder för vi har precis samma smak.
    Ha en Lovely weekend.

Lämna ett svar