Hej 2016!

Hade ni en trevlig kväll igår, mina vänner?

Jag ska inte klaga. Gjorde en rätt enkel middag bestående av lite klassiska snittar, fyllda avocadohalvor och gratinerade havskräftor och hummer som huvudrätt. Det var en väldigt stillsam kväll hur som helst som vi avrundade med en snabbvisit hos vänner inne i Ystad.

Därför hanns det inte med någon dessert innan ystadträffen så den avnjöt jag inatt 😉

Bubblig fördrink med jordgubbar fick starta kvällen. Jag och jordgubbar har ett väldigt intimt förhållande och går way back så det var en obligatorisk ingrediens 😉Testade glutenfri smördeg för första gången och gjorde små rundlar som jag fyllde med en romröra och toppade med ett smördegslock, räkor och citronmajonnäs.

Supergoda faktiskt.

Ska erkänna att jag var saligt känslosam igår och fällde ett par tårar över sista årets fadäser som jag inte kände för att summera här på bloggen. Men nu tar jag nya tag. Det blir som sagt alltid solsken efter regn och jag har redan nu fått uppleva ett par sköna solglimtar.

Idag blir det mys med mina barn. Skulle egentligen åkt till käraste Rebecca idag men är i allt annat än god form så jag stannar här i södern och kurerar mig lite till.

Jaha, det här inlägget har typ tagit två timmar att skriva då jag sneglar på en rulle samtidigt och blir avbruten var femte minut av en frågvis Stella. Som det brukar med andra ord.

Vi ses senare i alla fall mina vänner. Hoppas ni har fått en underbar start på 2016.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar