Snyggt med Sten

Är väl medveten om att det är knasigt att ens gå och överväga förbättringar och fundera i renoveringstermer när man precis lagt ut sitt hus till försäljning.

Men älskar man förändring och framför allt förbättring så slutar aldrig idéhjulet att snurra.

Har alltid gillat att jobba med olika strukturer och tycker det blir så mycket effektfullare att använda olika väggbeklädnader med yta än sedvanligt mönstrade tapeter, som jag förvisso aldrig får nog av…

Förutom klassiska träpaneler som alltid blir snyggt och är en tidlös detalj så har jag länge velat ha en vägg i skiffer som jag tycker är dösnyggt om det är i rätt miljö.

  

Då jag särskilt är svag för franska stenhus så hade det skapat en vacker och rustik känsla i te x vårt vardagsrum om man klätt in väggen runt eldstaden med sandfärgad skiffer. Förutsatt att man sätter in en kamin där då…

  

Foton: Houzz

Eller om utrymmet tillåter ett spa med en vägg i mörkgrå sten, infällt ljus och kanske ett rogivande vattenfall som sakta strilar ner för den ojämna väggen. Lite som en fuktig grotta…ja ni hör ju hur jag går i gång med drömmerierna. Bevisligen ska jag bo i ett hus med utrymme för skapande och en obegränsad ekonomi för att kunna förverkliga alla idéer som ständigt  poppar upp.

Jag hoppas inte att mina husdagar är helt över trots allt. Inget är ju hugget i sten 😉

Nähä, sitter med bokföring och annat jux så vi får höras senare.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar