På svensk mark

Hej Sverige!

Framme på svensk mark och nu sitter vi på Arlanda i väntan på att vårt flyg ska lyfta om…sex timmar 🙂

Har alltså en hel del tid att slå ihjäl så jag tänkte att jag kunde passa på att säga hej till er när jag ändå släpat med mig laptopen och allt. Sista gången dock kan jag meddela då den är så bökigt stor och tung. Har dessutom inte ens använt den mer än en gång på hela resan så den var ju helt klart en onödig attiralj att kånka på…

Igår innan färjan  gick hade vi tid att titta runt i Åbo som jag gärna åker tillbaka till nästa sommar för att turista i. Riktigt vacker. Men dyr.

 
Snyggt och stilrent på Fazers café men hutlöst dyrt.

Vi tog som sagt en fika på Fazers café igår. Eller rättare sagt Stella blev bjuden av mormor. Jag hoppade över kaffet och kakan som skulle gått på över hundringen. Tar hellre en öl för de pengarna så det gjorde jag på en jättemysig restaurang vid stortorget som hette Rico. Rekommenderar!

  Väl på båten gjorde vi oss lite i ordning och gick och lyssnade på finskt dansband och dansade. Min moster som är jätteduktig på att dansa försökte lära mig grundmovesen men jag som gillar att crazydansa och helst ensam behöver bevisligen mer träning.

Jaahapp blev avbruten av ett samtal här precis och kom av mig vad jag höll på att skriva så jag får väl avrunda här nu och höra av mig igen om jag kommer på det. Får bli lite mer strukturerade inlägg hädanefter när man äntligen är hemma.

Hoppas ni har en fin start på denna Måndag och att allt varit en bra helg.

You may also like

Lämna ett svar