Längtan efter det genuina

God afton gott folk!

Ligger redan nerbäddad i sängen och tänkte förbereda lite jobb innan vi åker på¨Onsdag. Känner dock att en begynnande halsont börjat besvära mig och förkylningen ligger och lurar i kroppen. Slocknade faktiskt på sängen tidigare och sov nog i två timmar. Har inte hänt på flera år då jag aldrig kan somna mitt på dagen…Det ska faktiskt bli så ofantligt mysigt att åka till Finland igen och att få uppleva landet på vintern. Det är något alldeles speciellt faktiskt. Att tända brasan i mormors hus och baka i hennes stenugn, att basta och därefter avnjuta en Karhu med blicken fäst på en spegelblank sjö och få gå långa promenader i skog och mark som stått orörda sen urminnes tider…

Det är mitt älskade Finland!

Vill hitta hem igen. Till mig själv och den jag är och alltid har varit. Utan konstigheter och tillgjort trams. Längtar efter det genuina…och äkta.

Nu ska jag sova. God natt och tack för att ni läser min blogg.

You may also like

3 kommentarer

  1. Känner mig lite orolig för dig. Tänker du bryta upp alldeles? Du ska ju sälja ditt hus – flyttar du från Ystad? Hoppas att du ska finna din rätta plats och få ro i sinnet.
    Kram

Lämna ett svar