Vill du vinna en övernattning för två på SPA?

Vad sägs om att få åka till Sunne med en vän och övernatta Selma Spa?

För det är just vad du har möjlighet att vinna i denna härliga tävling som sponsras av Valio Selection– för en paus i vardagen.

Valio Selectionserien är mellanmålsbägare som finns i två varianter av proteinrik kvarg och två varianter av härligt krämig grekisk yoghurt. Dessa är till för att avnjutas precis där du befinner dig just nu eller som en räddare i nöden när hungern sätter in. Valio Selection kvarg finns i smakerna jordgubb & rabarber och äpple & päron. Valio Selection grekisk yoghurt finns i smakerna hallon & granatäpple och äpple & kanel.

Förutom ett presentkort på boende i dubbelrum samt entré till spa för två personer som är giltig till sista April 2016, får vinnaren ett lyxigt spakit och produkter från Valio.

För att vinna detta lyxiga pris vill jag att du berättar vem du skulle bjuda på SPA om du vann och varför.

Tävlingen pågår till 25/11 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kram på er och lycka till nu!

You may also like

46 kommentarer

  1. Jag skulle vilja bjuda min vackra, superduktiga dotter som jag är så stolt över. Hon är äntligen efter tre års studier färdig sjuksköterska och det har hon klarat galant med två små barn och skral ekonomi.
    Därför lite skön avkoppling till henne, så väl värd det!!

  2. Sauna, tångbad, varmvattenbassäng,
    gym som trollar bort gäddehäng.
    Mathantverk, detox-smoothies för kroppens spis,
    jag trakteras på bästa Värmlandsvis.
    Själen får också sitt:
    jag ut över Fryken tar en titt,
    kultur, teater, ljuvlig hembygdssång
    – gubben & jag får njuta dagen lång.
    Underverkens tid är inte förbi,
    båda ska som en helt ny människa bli!

  3. Hej! Det skulle kännas helt underbart att få ge en gemensam upplevelse till mina två vuxna döttrar, 23 och 26 år. De har under lång tid bott långt ifrån varandra men sedan ett år tillbaka bara någon mil bort. Jag märker att deras båda vardag stjäl tid från deras möjlighet att umgås så som jag vet att de i

  4. Jag hade gärna överraskat min nyblivna sambo med det här,
    det skulle vara fantastiskt att få njuta av denna atmosfär.
    Med byte av jobb, flytt till ny lägenhet, middagsbjudning så har det varit mycket på en gång och vi har ständigt varit på språng.
    Bara koppla av och ta det lugnt skulle vara underbart,
    därför vill jag vinna detta såklart 🙂

  5. hej hej!
    Jamen såklart vill jag vara med och ha chansen jag med..;)
    Jag skulle ta med min man….
    …just bara för att man behöver åka bort från vardagen ibland å bara se till så fjärilsfladdret i magen stannar kvar….ta hand om kärleken helt enkelt.

    Kram Katarina

  6. Jag skulle bjuda min bästa vän. Vi ses inte så mycket som vi båda önskar efter att vi slutat att plugga tillsammans och börjat jobba istället. I och med att hon har ca 120 timmar övertid denna höst behöver hon (och jag) lite tid att bara vara.

  7. Jag har varit gift med min man i 46 år i januari.(Ett tonårsäktenskap som hållit)
    Vill ta med honom på detta för han påstår att ”sånt är inte för honom”
    utan bara för ”tanter” och ”damer”.
    Jag vill överbevisa honom om annat.
    Hälsningar Skåneland.

  8. Jag gillar TV för att koppla av,
    men ibland känner jag hustruns krav.
    Hon vill uppleva lite mera,
    inte bara dator och TV studera.
    Vet att hon på ”Selma SPA” vill njuta,
    Gissa ”Valio och Marica” vem jag skulle bjuda…
    I snart 34 år har vi varit gifta,
    det var på dansgolvet jag henne hitta.
    Så varför inte detta presentkort på bröllopsdagen den 19 dec,
    det var länge sedan dess.

  9. Säger till min kära gubbe visst vore det Mumma,
    att Selma Spa besöka tillsammans med sin Gumma.
    Vill ju uppleva detta med honom då jag gillar han mest av allt,
    vi har ju levat ihop i snart 43 år i värme och när det är kallt.
    Nu får vi hoppas att Valio och Marica ser till att vinsten blir min,
    så vi kan fira alla år tillsammans om jag Vinn.

  10. Jag skulle vilja åka med min svägerska! Hon och hennes sambo ska börja med IVF till våren och jag och min man har avslutat alla försök för att få ett barn till efter 10år i IVF-världen . Så att få ladda batterierna skulle vara underbart!

  11. Åh jag och min man har aldrig varit på spa eftersom jag i många många år haft anorexi som hindrat mig från att njuta av mat och vila. Det här hade varit en underbar present till oss efter flera års kämpande där jag nu äntligen kan njuta av livet <3

  12. Hej! Jag skulle ta med min fina mamma då hon haft det jobbigt med sjukdomar i flera år som läkarna inte kan ge diagnos på. Sitter bl.a i fötterna vilket gör att hon inte kan gå några längre sträckor längre och kan inte leva ett vanligt liv och är aldrig ute och gör något för sig själv. Vet att hon har det jättejobbigt och har dessutom funnits där för mig under en jobbig tid i mitt liv det här året.

  13. Åh jag skulle lätt bjuda med min mamma ( och betala 1 extra för att ta med syrran). Mamma har precis fyllt 70 år och detta skulle göra henne superglad. Bara vi tre; mamma-döttrar helg. Och varför? Jag bor 320 mil från mamma och syrran så vi ses inte så ofta. Så detta hade passat oss alla 3 väldigt bra.
    Hoppas på tur.

    /Jessica

  14. Jag skulle ta med mig min livskamrat Richard. Och anledningen är att vi är småbarnsföräldrar. En stund för oss själva, ladda batterierna i vacker miljö, kunna prata med varandra utan att bli avbrutna, inga tårar eller rumpor att torka… Få stänga ute den stora världen och alla intryck från Iphones och datorer. Få komma bort och få längta efter våra små. Och sen komma hem och kramas!!!

  15. Jag skulle bjuda med mig min vän Carina….. Livet, barn, separationer, cancer… Det är mycket som stoppar våra träffar just nu! Vill bara få umgås, dricka ett glas bubbel och få vara med henne

  16. Jag skulle vilja bjuda min stora syster på en spa helg. Varför? Först o främst för att hon sedan i midsommras kämpar för att bli bra i sitt bäcken efter en ridolycka. Sen för att vi bor så lång ifrån varandra att vi nästan aldrig hinner ses, men vi pratar i telefon nästan varje dag! Det finns inget bättre än en storasyster.

  17. Jag skulle vilja ta med min bästa och äldsta kompis Anna, vi har känt varandra i 30 år! Vi har med hjälp av viktväktarna , kämpat tillsammans och gått ner 12 kg var o är verkligen värda en spahelg! Hon är verkligen världens bästa vän, finns alltid o vi kan prata om allt. Hon ger mig så mycket positiv energi! Kram till dig Marica.

  18. om jag vann detta, så skulle jag ta med mig Marica som har det tufft just nu. Vi skulle båda behöva vila upp oss i en härlig spa, och njuta en stund. Hon är min systers dotter som har jobbat upp den här bloggen för att vi ska få tips och ideer om allt och lite till.

  19. Jag skulle bjuda med min fina pojkvän. I februari gick han in i väggen och vägen tillbaka har inte varit lätt, varken för honom eller mig. Samtidigt som vi båda kämpat för hans hälsa har min eget tagit sig ett törn med kandidatuppsatser, jobb nog för oss båda och förblindande stress! Nu har vi båda äntligen klarat oss genom denna prövande tid. Världen börjar se lite ljusare ut och vardagen känns lättare. En spahelg hade varit fantastiskt för att ta hand om oss själva och vårt förhållande, och få tillbaka romantiken!

  20. Min väninna Lisa som äntligen har flyttat hem till sverige efter nästan 30 år utomlands. Visst har vi hållit kontakt och träffats nån gång per år men iallafall, tänk vad kul att få bjuda med henne på en spahelg och verkligen ta igen för många år.

  21. Jag skulle önska att jag fick ta med min kompis som har haft ett väldigt tufft år. Det började med att hennes man ville skiljas efter 25 år tillsammans. Ett par månader efter han hade flyttat ut fick hon veta att hon hade bröstcancer. Nu ska hon precis börja med strålning efter att ha kämpat på med cellgifter hela sommaren samt opererat bort ett bröst. Hon har varit stark hela tiden och bara bestämt sig för att allt ska gå bra. Det är en person som alltid är glad och tycker om att skämma bort alla runt omkring sig. Det skulle vara toppen om jag fick bjuda med henne på en lyxig sparesa och skämma bort henne lite när hon är klar med strålningen strax före jul. Vilken underbar julklapp det skulle vara!

  22. Jag fyller 50 nästa år och har aldrig varit på spa! Visst har det känts lockande, men pengarna har aldrig räckt till. Om jag har den stora turen att vinna skulle jag ta med min bästa kompis. Vi bor 45 mil isär så det är sällan vi ses, en spahelg skulle verkligen vara kalaskul!!

  23. Jag skulle så gärna ta med mig min vän Mia, för att hon ALLTID ställer upp, hjälper till med stort som smått, lyssnar och gråter med mig när jag deppar och skrattar med mig så tårarna rinner när jag mår bra! För att jag ALLTID är välkommen till deras lantställe på sommaren, och för att jag känner mig lika välkommen hos dem hemma i stan. Hon är en sann vän, en sån vän som de flesta bara önskar at de har, och som jag är så tacksam att jag får ha!

  24. Jag skulle ta med min man! Vi har haft ett tufft år, han gick in i väggen och fick ont i hela kroppen. Samtidigt fick jag en kraftig infektion och blev inlagd på sjukhus en vecka och båda barnen blev sjuka hemma. Det tog många månader för oss att repa oss men nu är vi på väg tillbaka igen. En helg tillsammans med härlig avslappning är precis vad vi behöver!

  25. Hej! Wow vilken lyx tävling. Om jag skulle vinna spa upplevelsen, så blir det med min fantastiska make. Vi har inte gjort något tillsammans på många många år. Min motivering är enkel: för all min kärlek till honom. En make som har ställt och ställer upp trots att jag ”belastat” familjen med mina depressioner i perioder.

  26. Jag skulle vilja vinna två biljetter till mina föräldrar. Det är något dom aldrig skulle önska sig (inte ska vii…) och inte heller unna sig att boka till sig själva. Fina föräldrar finns det massor av och vi (jag) borde nog göra lite mer för dom än vad jag egentligen gör eller vad min studentplånbok tillåter.

  27. Hej! Jag skulle vilja ta med mig min sambo Petter. Vi har varit med om två missfall på väldigt kort tid och vi längtar så efter att få bli föräldrar. Vi är nu under utredning för att se hur vi kan få hjälp med det vi längtar efter mest just nu, att få ett litet barn att älska! Att få åka iväg och bara ta hand om varandra skulle vara så behövligt för oss!
    Tack för en inspirerande blogg!
    /Anna

  28. Min fru och hennes syster skulle få åka iväg tillsammans.
    Hon håller på och kämpar med rehabiliteringen efter en hjärnblödning. Stressen kom ifatt och till slut strejkade kroppen å det grövsta. Hon är så kompetent och extremt effektiv, jobbar jämt och för att hinna med barnen och pyssla om andra och allt annat under dygnets timmar vilar hon aldrig. Tror inte hon ens sover…
    Vi är så tacksamma för att det efter omständigheterna gick bra. Efter veckor av sömn och ofrivillig vila kämpar hon med höger sidan, huvudvärk, yrsel och synförsämring. Kämpe som hon är verkar det som att hon ska bli i det närmaste helt återställd. Nu måste hon låta oss pyssla om henne!

  29. Jag skulle ta med min sambo, för han betyder allt för mig. Han stöttar mig när min familj inte vill veta av mig och när vänner av olika anledningar avviker Han finns där oavsett vad. Älskar honom så❤️

  30. Jag skulle bjuda med mig
    min Mamma som haft två
    hjärnblödningar på kort tid.
    Så underbart det skulle vara
    med en spa vistelse en riktig
    Mamma -dotter helg där vi
    bara skulle njuta och få må
    bra efter en turbulent tid ❤️

  31. Jag skulle ta med mig min mamma som aldrig unnar sig någon lyx. Hon är förtidspensionär och lägger allt hon får över på barn och barnbarn. Det skulle verkligen vara kul att få ta med henne på en lyxhelg

Lämna ett svar