Lite mer hjälp tack!

Ja nu när man går i bytartankar överlag så har jag börjat flukta lite lätt på nya soffor.

När jag bytte bort vårt alcantaraspekatkel till soffa så var jag hur nöjd som helst med den vita soffgruppen. Nästintill vad som helst hade varit snyggare än det fula åbäket vi hade innan. Men om jag ska påpeka något, och det gör jag ju om jag inte gillar något, så tycker jag att passformen på Ekeskogsoffan är sådär…

Gillar inte när man måste gå och dra i överdrag och rätta till sittkuddarna varje gång någon suttit (läs klängt och knölat) i soffan. Kan störa mig järnet på att mittendelsflärpen, ja jag vet det är väl inget ord men i alla fall den där kappdelen på soffan som gärna skrynklar sig och hänger ner så att förbipasserande trampar på den…

Min dröm är ju att åter få ha en Howardsoffa i min ägo men då det som med mycket annat som blir löjligt inne så har typ varenda kotte en sådan möbel och blir därmed himla uttjatat.

Här hittade jag hur som helst ett par säkra kandidater när ett soffbyte blir aktuellt.Älskar den sista och har faktiskt också alltid önskat mig en chesterfieldsoffa helst i slitet vintagestuk…men denna i linne är mer än välkommen!

Vad tycker ni?

Ska göra några ärenden som jag måste få kläm på innan jag reser till Hannah imorgon. Men vi ses lite senare idag.

You may also like

3 kommentarer

  1. Så snygga alla tre, svårt att välja vilken som är favorit. Ansiktstapeten du skrev om i ett tidigare inlägg, har du någon bild på den eller kanske man hittar den om man googlar?

Lämna ett svar