Förändringarnas toner

Hej på Er alla där ute som så troget tittar in här varje dag!

Tack för att ni läser mina ord, triviala tankar och glädjerop som sorgebud. Vet att sista tidens ton varit väldigt melankolisk och den kommer kanske en tid framöver gå mer i moll än i dur. Å andra sidan är väl just växlingarna mellan de olika tonerna de som skapar de vackraste melodierna…

Men för att övergå till en aningen lättsammare trall så kommer det närmsta veckan hända lite skoj grejer. Nästnästa Fredag blir det tur till kungliga huvudstaden och både tjejkväll och släktträff.

Efter Fredagens gårdshotellmys med mor så åkte vi förbi den årliga outleten i Svedala som Miljögården håller i. Fyndade dessa fina linnekuddar för endast 30 riksdaler styck.

Kommer aldrig tröttna på linne!

Förutom nya kuddar till vardagsrummet bytte jag tillbaka till det vita sofföverdraget. Trivdes inte med det mörka som gav ett så dystert och mörkt intryck. Nu har även glasspektaklet till bord åkt upp på vinden så nu slipper jag ständiga blåmärken på vaderna och alla glas och annat som ständigt slogs ut på det där opraktiska bordet.Istället står det gamla hederliga NK-bordet på plats i ny matt svart mundering.

Tillfälligt, vill jag understryka då även lite andra förändringar står på agendan här hemma…

Mer om det så småningom.

Nu ska jag mysa med Stella. Ses senare.

You may also like

Lämna ett svar