När man tröttnat på allt…

God kväll där alla trogna!

Har varit medvetet frånvarande idag och kommer fortsätta vara det ett tag framöver då jag för tillfället är ganska trött på bloggandet…helt ärligt är jag trött på det mesta just nu av olika anledningar och skulle på riktigt vilja gå i idé och vakna lagom till nästa vår.

Fast då hade jag missat lyxeventet Fnulan ska hålla i på Torsdag och en vinprovarferre nästa helg. Så jag får väl bita ihop denna vecka också. 😉

Jag har försökt uppbringa lite kraft att städa upp i workshopen som ser förfärlig ut men kom mig bara för att slipa och vaxa mitt piano som stått halvfärdigt i snart ett år. Som vanligt så fastnar jag i detaljer och kan drunkna i oväsentliga saker men som i bästa fall kan leda till ett ostoppbart inspoflöde och då är det bara att köra och hoppas på att inget ”stör” för då blir det tvärstopp. Har enormt lång startsträcka och är pga ADHDn väldigt lättstörd vilket gör att jag ofta behöver vara helt själv utan någon som helst distraktion.

Jobbigt då de flesta inte förstår vilket handikapp det kan vara.Jag måste, måste MÅSTE sälja av ALLT från webshopen så jag kan fokusera på NYA utmaningar som väntar. Så in och shoppa slut på allt är ni snälla!

Kan inte skriva mer nu då jag är omringad av familj, djur och ett jobbigt tv-program som står och stööööör i bakgrunden så jag säger hej då nu och önskar er en skön kväll.

You may also like

18 kommentarer

  1. Åh, Maria! Vet du ibland behöver man pausa när livet känns tufft. Helt naturligt! Satsa på att vara ego och se till att hitta livslusten och glädjen igen. Och vi dina läsare väntar på dig tills du hittar lusten att blogga igen.
    Massor med kärlek

  2. Precis börjat följa din blogg
    Vill bara säga att den är jättemysig och att jag hoppas du piggar på dig och att du gör rätt i att lyssna på kropp & knopp och inte bara köra på. Samla energi och omge dig av platser och människor som GER energi…

    DU är den viktigaste i Ditt liv!! Ta hand om dig…

    Stor varm kram från en ”Ny” följare <3

  3. Styrkekramar från en powerwoman till en annan! Välmående först! Älskar dina inlägg och din kreativitet du bjuder på! Som trogen läser finns jag k
    kvar, när du känner för det. Kraft och kärlek och tack, för att du bjuder på dig själv!

  4. Livet har verkligen sina ups and downs. Så ledsamt att du inte mår bra. Ta en paus, skriv av dig när du känner för det. Nu ska jag titta in i din webshop och se om jag kan lätta på dina bördor. 🙂
    Styrkekramar till Dig <3

  5. Som jag sagt till dig, din blogg är en av de bästa på denna sida, dina foton förhöjer det hela, men att skriva av tvång tillför ingenting. Det ska va roligt och framförallt ska du känna en glädje i det. Ta en paus, tänk efter då kommer du fram till vad som passar dig bäst.Mörkret gör många nedstämda, men det dröjer inte alls länge för ljuset det väntar på oss, många människor har för låga halter av serotonin och just i den mörka årstiden, en bit mörk choklad varje dag så förhöjer vi det hela, redigt mörkt på ren skånska.

    Sänder dig många hälsningar och hoppas du finner det där harmoniska i livet, det är ju så med oss alla det går upp och det går ned och ibland på kant.

    Just nu har jag inte bara kärlek från familjen utan från en duva, ja du läste rätt, den har kommit mig nära väldigt nära, sitter på axeln och flyger varje dag för att åter komma på kvällen för mat och vila, om inte det är äkta kärlek vad är det då?

    Kram till dig från Österlen/MH

  6. Du ska självklart göra det som känns bra för dig, kanske inte gå i ide då men hihi.. Det viktigaste är att du mår bra, men jag kommer verkligen att sakna dina inlägg!
    Massor av styrkekramar till dig!

Lämna ett svar