Repris- Hemma hos Anna-Lena!

Gillar ju återbruk så nu återbrukar jag inlägg från förr!

Ett uppskattat inslag här på bloggen har varit alla hemma hos reportage men då jag inte haft tiden att fara runt och fota så mycket sista tiden så får vi snegla tillbaka på några favoriter. Dock kommer ett helt nytt reportage strax.

Tills dess får ni njuta av Anna-Lenas coolvackra hem!

 

gemytliga Ystad bodde alltså fröken Hellström med hunden Casper och en hel del uppstoppade varelser i en miljö som känns tagen direkt ur en Tim Burton film, innan hon tog sitt vackra pick och pack och flyttade till Småland. Inredningen som gick lite i viktoriansk romantisk stil med en härligt skum twist, trängdes med tavlor och detaljer fyllda med subtila vibbar.

Jag ÄLSKAR det!

Att Anna-Lena hyser en förkärlek till uppstoppade djur förstår jag när hon berättar att hon namngett var och en- underbart!!

Anna-Lenas dotter Caroline är konstnär och har målat de flesta av alla dessa fantastiskt coola tavlor som pryder väggarna. Konstnärsgenen kommer såklart från mor som är en skicklig miniatyrdekoratör.

Finaste ljuskronan jag sett passar klockers i Anna-Lenas hem! Den kostade en bra slant men det var det sannerligen värt, tycker hon.

 

Provdockor i olika modell från diverse vintagebutiker. Den turkosa dörren kommer från Silverhome 🙂

Konst av Caroline Dahlgren.

Vacker utsikt över Mariakyrkan och korsvirkeshus.

 

Minisemlor från Mariacafeét bjuds i det lilla köket på klaffbordet hon köpt i min butik!

Finns inget i Anna-Lenas hem som är fult, varenda liten detalj är vacker och omsorgsfullt placerad på en perfekt plats. Många av sakerna är släktklenoder som till Anna-Lenas glädje, ”ingen annan” ville ha.

Ljuvlig säng med himmel, sängbordet är ett vackert gammalt symaskinsunderede med glasskiva ovanpå.

Anna-Lena skapade förr mängder av miniatyrer men har sålt alla utom denna fantastiska miniatyr föreställande ”den spelande näcken”. Hennes fäbless för mytiska sagoväsen syns tydligt i hela hemmet.

Madonnastaty på det lilla skåpet, vackra glasburkar &vintagefoton ger det nya badrummet gammal charm. Älskar duschdraperiet med toilemänster (som jag faktiskt själv har).

Jag villle egentligen inte lämna det här hemmet då jag hela tiden upptäckte nya tokgalna pinaler var jag än vände mig.

Vill än en gång tacka för att jag fick föreviga detta, i mina ögon helt fantastiska hem!

Nu kickade inspirationen igång igen.

Ses igen med något nytt från verkstaden.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar