Marockanska toner

Blev ju himla nöjd med vintageskänken inne i badrummet sen den blev vitmålad!

Alla detaljerna framträdde mycket mer och så tycker jag framförallt att det mörka marockanska golvet gör sig fantastiskt snyggt mot de vita detaljerna.

Har fått många frågor om var vi köpt kaklet under åren och tyvärr har den butiken lagt ner men jag hittade denna webshop som specialiserat sig på just marockanskt kakel som dessa men även inredning & accessoarer.

Förutom massor av kakelvarianter så har de även supersnygga möbler i smide, marockanska handfat,lampor, mattor och t om smycken & väskor.

Med andra ord det bästa från Marocko.

Denna 80 cm höga lyktlampa var redigt snygg och hade passat in på övervåningen sen när vi byggt om och öppnat upp.Tyckte även att denna fönsterspegel var snygg.

Blev dock lite överraskad att jag gillade detta kulörta kaklet och de facto helt betuttad i denna badrumsdröm som jag ska ha i nästa hus 😉

Ett stort badkar, fönster och havsutsikt står på önskelistan och är därmed uppskriven på mitt visionboard. Sen hade helst detta hus legat i ett varmt land med sol större delen av året.

Fram tills dess att mina önskningar går i uppfyllelse kan jag som tur är fylla huset med kryddiga accenter från en ny webfavorit!

You may also like

Lämna ett svar