Platsbyggt is da shit!

Ni vet ju att jag skrivit en del om min fäbless för platsbyggda möbler och hur jag efterfrågat denna typ av hantverk som sedan länge praktiserats utomlands.

Snyggt, praktiskt och platsbesparande!

Nu tycks detta fenomen äntligen bli vanligare även i Sverige och jag har noterat att flera bloggare börjat anamma detta när renoveringshypsykosen fortsätter sitt korståg genom de svenska folkhemmen.Platsbyggt från Sareld Living

Har alltid tyckt att inbyggda hyllor är supersnyggt och har man plats för det så är det att föredra än fula billybokhyllssystem. Vi har länge funderat just över att skippa mediamöbeln i vardagsrummet till förmån för ett platsbyggt system då man utnyttjar hela väggen från golv till tak.Även i barnrum med snedtak är detta en ypperlig lösning för att bygga in både säng, förvaring och även garderob och något som vi faktiskt överväger när vi ska renovera vindsutrymmet så småningom. Egentligen finns det inga gränser över vad man kan göra med lite innovativt tänk utanför lådan.

Som jag även skrev för något år sen hittade jag på en amerikansk hemsida ett smart sätt att utnyttja trappan i hallen som en extra förvaringsmöbel genom att bygga in utdragbara lådor i trappstegen.

Så himla praktiskt och genialt. Förvaring kan man liksom inte få för mycket av i ett hushåll, har jag fel?

Nä nu ska Onsdagsvinet korkas upp och en middag stekas på.

Vi ses darlings.

You may also like

Lämna ett svar