Balka Strand Hotell

Då fortsätter vi Bornholmsrapporten!

Efter en liten förnödenhetsinhandling i Rönne styrde vi kosan mot Nexö på Bornholms ostkust och Hotell Balka Strand.

Detta badhotell ligger på bästa läge med endast ett tiotal meter till en vacker & långgrund sandstrand men erbjuder detta till trots en generös pool intill restaurangen vilket förstärker den sköna Medelhavskänslan!

Mysig innergård med boulebana och schack precis som i Frankrike…;)Packåsnan med det obligatoriska lådvinet till förfesten vi hade på altanen innan longboardtur och kvällssupé 🙂Ljust & fräscht som vi skandinaver gillar.Kex, ost och vin i solen på en stubbstol innan en tur med brädorna.Salladsbuffé, lax till förrätt samt en god sorbet……och en hel del vin & skratt satt fint efter en aktiv eftermiddag varav vi blev lite suddiga ha ha.Innan frukost hann vi ta ett uppiggande morgondopp i poolen och fick en riktigt härlig start på dagen. Ååååh, danskt bröd och wienerbröd är bäst i världen! Det sörjde jag en aning att jag inte kunde äta men jag åt mig mätt på ägg, ost och kaffe 😉

Efter utcheckning blev det en heldags roadtrip runt ön med massor av mysiga stopp och utflykter som jag vill berätta och tipsa er om.

Men det får vi helt enkelt ta i nästa inlägg!

Nu ska jag äta lunch och sen hämta Stella på förskolan.

You may also like

Lämna ett svar