Falkenbergs strandbad del 1

Det är verkligen skillnad på hotell och hotell!

Fråga mig som bor över rätt ofta på olika ställen.

Hade förvisso höga förväntningar på denna vistelse då YSB som är systerhotellet håller högsta klass. Men att denna västkustdiamant skulle överväldiga mig så till den milda grad att jag mer eller mindre vägrade lämna anläggningen hade jag inte räknat med när vi checkade in på Falkenbergs strandbad!

Entrén

kan knappast bli pampigare med en sådan där gigantisk drömtrappa som jag önskar mig i mitt palats där jag dramatiskt kan glida ner iförd aftonstassen likt Sue Ellen 😉

Rummet

En deluxedröm i fantastisk kolonialstil väntade på oss med magnifik havsutsikt från den stora terassen. Kändes stundtals som vi var i Havanna…bara cigarrerna som saknades 😉

Dock uppvaktades vi med kyld Cava och choklad. Vilket omhändertagande!

Restaurangerna

håller världsklass och är så vansinnigt snyggt inrett att det nästan blir jobbigt. Inget har lämnats åt slumpen och t om bakgrundsmusiken  är vald med omsorg och förhöjer upplevelsen ytterligare.

Restaurangterassen i snyggaste Hamptonsstilen jag skådat!

Möblerna alltså!!!

Självklart underhöll ett liveband i beachrestaurangen precis som det ska vara! Ni vet ju hur jag vill ha det 🙂 Vackra omgivningar tonsatta med skönsång!

Detta strandhotell har allt och lite till och blir därmed omöjligt att dokumentera i ett inlägg så vi tar resten av vistelsen i del 2.

Solen skiner igen på Skåne så vi ska nog packa in oss i el carro och dra till la plaige.

Ses under dagen!

Må väl.

You may also like

1 kommentar

Lämna ett svar