Vinn tre månaders ”stresslindring”

Stress är något vi alla tyvärr utsätts för i allt större utsträckning och de negativa effekterna kan bli förödande om belastningen, över tid blir för stor. Fråga mig!

Under våren har jag därför tagit kombinationstillskottet Certapax  då jag känt mig extra stressad och snabbt behövt komma ner i varv utan att bli slö och tappa koncentrationen.

 Förutom viktiga vitaminer som C, E & B innehåller Certapax både magnesium, kalcium och det naturliga ämnet L-Theanin som snabbt tas upp av kroppen och börjar verka redan ca 30 minuter efter intag och just därför en effektiv hjälp dagar då du direkt behöver stresslindring.

Känner du dig nedstämd, orolig, stressad och har svårt att koncentrera dig?

Då kanske Certapax är något för dig!

Nu har du chansen att vinna tre månaders förbrukning om du motiverar varför just du vill testa Certapax.

Tävlingen avslutas på Fredag.

Buena suerte!

Idag ska solen tydligen steka på västkusten så vi ska nog slappa på stranden ett par timmar innan vi åker hem till Skåne igen.

Ses senare. Ni måste ju få se alla trevligheter som upplevts under helgen.

You may also like

19 kommentarer

  1. Här är det alltid fart och fläkt. Full fart framåt! Svårt att koppla av och sova. Och inte blev det bättre av att idag mötas av ett elakt virus i jobbdatorn, som dessutom smittat ner hela företagets alla datorer via servrar…..svettigt värre….hur ska jag meddela kollegorna att ca 70% är borta och kommer aldrig någonsin gå att få igen? STRESSIGT VÄRRE. Hoppas på lindring i form av Certapax.

  2. Jag har varit utbränd och kämpar att inte trilla dit igen. Jättejobbigt då jag studerar och måste tänka på ekonomin och jag får bara inte bli sjuk igen.
    Jag tar tacksamt emot all hjälp till stresslindring som jag kan få.
    Det skulle vara verkligen vara ”heaven sent ” om jag hade lyckan att vinna. 🙂

  3. Har aldrig vunnit något i hela mitt liv. .men OM det händer så vill jag ge det till en person som står mig nära och som har ”alla rätt” på checklistan! Hemskt att se någon man älskar lida av oro/stress som påverkar alla sidor av livet..tänk om detta kunde ge lindring?! Det skulle kännas bra i hjärteroten!!

  4. Det känns verkligen som livet ofta går i 180. Det ska hinnas jobba på heltid, hämta och lämna barn, träna, laga mat, skjutsa, städa, tvätta, blogga, instagramma, umgås, gå på blogg- och pressevent, titta på tv och sen sova som toppen på grädden… Huuu… Certapax skulle därför vara intressant att testa för att lyckas gå ner i varv då det behövs.

  5. Jag skulle verkligen behöva dessa. Efter två extremt hårda år av plugg fick jag tillfälligt avbryta mina studier för att ta hand om mina höga stressnivåer. Nu frilansar jag så lugnt det går till det blir dags att återvända till skolan. Dessa tabletter skulle vara ett bra tillskott dagarna det känns hårdare att fixa vardagspusslet.

  6. Vill gärna prova på kosttillskottet för att bli bättre på skolarbeten och orka med livet i allmänhet. Ska nämligen försöka kurera mig med vitaminer och mineraler innan jag kastar mig på antidepressiva läkemedel.
    Det är dags att insé att jag måste ta hand om mig själv i höst.

  7. Imorgon börjar höstterminen för en lärare.

    Jag avslutade terminen med en stressnivå som var olidlig, att få testa det här inför den nya terminen vore spännande.

    Kanske man kunde komma ner i varv och vara en bättre pappa åt lilljänta på helgerna, om det funkar.

  8. Hej!
    Är gärna med.
    Certapax skulle verkligen göra susen för mig så jag kan lära mig att slappna av. Jag känner mig nästan alltid stressad och pga det så får jag stresshuvudvärk. jag har ständigt fullt upp här hemma så dessa skulle verkligen göra susen för mig.

    Mvh Julianna Fredriksson
    julianna@bredband2.com

  9. Jag skulle jättegärna vilja testa om Certapax kan hjälpa mig. Jag har stressat alldeles för länge, så det påverkar mig fysiskt, och har svårt att varva ner på kvällarna då jag ofta känner mig orolig och nedstämd.
    I övermorgon börjar jag på nytt jobb och ska samtidigt plugga en kurs på högskolan för att utvecklas mer inom mitt yrke. Det kräver alltså koncentration och i dagsläget är det i princip omöjligt för mig att vara koncentrerad och fokuserad.

  10. Skulle gärna vilja testa detta och kanske få lite lindring. Känner inte igen mig själv längre. Har hjärtklappning, känner mig nedstämd,arg och uppjagad. Tror att det kan ha med stress att göra då jag har haft mycket att stå i och tänka på.

  11. Pingback: | Silverhome

Lämna ett svar