Skyltat rätt

Att synas är viktigt!

 Syns man så finns man, ja ni har hört det förr…det vet alla idag som sysslar med någon form av marknadsföring/försäljning och dylikt.

Att dessutom synas snyggt är ännu viktigare skulle jag vilja påstå! En informativ skylt som är snygg attraherar fler kunder och generar mer försäljning. Det är en rätt enkel och logisk ekvation.

När jag hade den fysiska butiken och jag mer eller mindre enbart pysslade med dekormåleri stod ofta skylttillverkning på den kreativa agendan. Alltså var det inga konstigheter att jag tillverkade min egen skylt och som passade väldigt bra till den vintagestil min verksmahet hade.

Tyvärr visade sig denna skylt vara ytterst stöldbegärlig och en morgon när jag kom till butiken så kunde jag snopet konstatera att den helt sonika var borta.

Då kan det vara bra med en bergsfast installation som inte går att plocka med sig hur som helst.

Världens, utan tvekan mest kända skylt som förmedlar drömmar, framgång och glamour!

Har man inte ett berg precis intill sin verksamhet till sitt förfogande är sådana där vindvimplar & vepor supereffektiva reklampelare som syns tydligt och på grund av sin mobilitet med fördel kan användas som indragare på mässor och liknande events.

Apropå events ska jag faktiskt medverka i årets ”Lilla Montmartre” utställning som hålls årligen i Ystad. Den 29/8 är det alltså åter dags för årets konst & hantverksmässa på Österports torg i Ystad.

Hoppas vi ses då!

Imorgon ska jag på en liten hemlig tripp. Det blir ett skönt litet avbrott från allt här hemma…

Och på Fredag ska jag äntligen ha en TÄVLING igen! Missa inte!

You may also like

Lämna ett svar