Rawfood bountybollar

När jag hälsade på Rebecca sist så bjöd hon på ett par himmelskt goda Rawfoodbollar som jag hade kunnat äta hur många som helst av…

Kommer aldrig äta en vanlig kaka igen som sagt!

Jag snodde givetvis receptet eftersom jag ögonblickligen blev jobbigt beroende av dessa läckerheter. För mannens skull gjorde jag några med vit chokladtopping.

Här kommer receptet!

10 dadlar (urkärnade)

1 dl kokosmjölk

200 gram kokosflingor ( 1 påse)

1/2 tsk kanel

1/2 tsk vaniljsocker

1 msk kokosolja

Ca 50-100 gram mörk eller vit choklad att doppa bollarna i.

Mixa alla ingredienser till en smet och forma därefter till bollar. Smält chokladen och doppa bollarna i den. Släng på lite kokosflingor som kronan på härligheten. Ställ in i kyl eller frys tills chokladen stelnat ordentligt.

Som sagt, sitter ni på fler grymma rawfoodrecept så langa hit de är ni gulliga.

Cred får ni, jag lovar.

You may also like

Lämna ett svar