Hiss eller diss?

Jag är lite halvfrustrerad, eller rättare sagt så in i helsike arg över insikten att jag är fullständigt hemmablind!

Ni vet uttrycket, ”skomakarens barn”,  det stämmer till punkt och pricka in på mig. Jag har pysslat med inredning i så många år och vet att jag ”kan” den biten och ändå så ser mitt eget hem ut som en hemvirkad rödvinsspya och jag undrar när jag vaknar ”vem” som bor där?

Hur som helst har jag helt på eget bevåg införskaffat denna matta på Bo Ohlsson som jag tyckte kunde ge lite karaktär till vardagsspektaklet och ”trolla” bort det fula glasbordet…alltså jag gillar inte det bordet och kommer aldrig göra det men nu kan jag ”leva” med det tills vi hittar den  ultimata möbeln…

Drömmer fortfarande om ett 1700-tals slott i bästa Marie Antoinettestil…är tydligen född i både fel århundrade och världsdel…

Vad säger ni om mattan…hiss eller diss?

You may also like

5 kommentarer

 1. Hej Marica,

  Tycker personligen att mattor ska vars stooora men det är en smaksak, o priset följer ju därefter… 🙁
  En ide’, spraymåla benen med guldfärg o blank lack för en modernare och lite lyxigare känsla på borden du inte gillar.
  Kanske inte din stil riktigt men för o se borden med nya ögon o samsas ett tag till… !?
  En budgetvariant av Tom Dixons fina bord. 🙂
  Trevlig helg!!

  Kram Jennie.

 2. Tycker mattan är jättefin. Passar perfekt, även storleken är bra. Personligen gillar jag inte när mattan ligger under soffan, fast jag har det själv här hemma och är så trött på det, plus att det den är ”långhårig” också det är jag trött på, vill ha en ”platt” matta. Det är höstens projekt med ny matta. Du inspirera mig och har så fint hem.

  Trevlig helg, från en soligt Blekinge såhär på fredagsmorgonen.

 3. Nu tycker jag du är osnäll till dig själv, har du inte så vackert i ditt hem.
  Man kan inte se det negativt för då ser man snart precis alla små skavanker som finns, fönster som absolut behöver putsas just nu, bordet där har visst fått några fläcka osv. Tycker du ska känna dig nöjd och glad för ditt hus, ditt hem och för att du är du. Mattan är hur snygg som helst, jag personligen är inte så petig med en matta, eller annat. Jag är nöjd om solen skiner och livet för en enda dag kan va fri från värk.

  Kram till dig du fina vän/MH

 4. Tycker att mattan är för liten. Snyggt när mattan ligger en bit under soffan samt någon dm bredare än soffan samt mer matta under fotöljen. Blir stiligt med en större matta som binder ihop gruppen. Annars mönstret fint. Kram

Lämna ett svar